
فهرست مطالب
معرفی کشور استرالیا
استرالیا (به انگلیسی: Australia) با نام رسمی قلمرو همسود استرالیا (به انگلیسی: Commonwealth of Australia) کشوری در نیمکره جنوبی است. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور جهان است. استرالیا یکی از قلمروهای همسود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافتهاست. جمعیت استرالیا ۲۵ میلیون و ۵۱۲ هزار نفر و زبان ملی کشور انگلیسی است در قانون کشور برای آن رسمیتی در نظر گرفته نشدهاست. بیشتر جمعیت استرالیا در حاشیه ساحل جنوبی تمرکز دارد. بومیان استرالیا تا قبل از کشف توسط اروپاییها از حدود ۶۵۰۰۰ سال پیش در آنجا سکونت داشتند.
استرالیا دین رسمی ندارد و قانون اساسی استرالیا دولت را از تصویب هر قانونی که بر پایه دین بنا شده باشد منع میکند. در سرشماری سال ۲۰۱۶ میلادی ۵۵٫۸ درصد از استرالیاییها خود را مسیحی، ۳۱٫۳ درصد بیدین و ۷٫۳ درصد نیز پیرو ادیان غیرمسیحی معرفی کردند.
پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخستوزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند.
استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعه اتحادیه کشورهای همسود است. سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفتهاست. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه بهشمار میآید که کوچکترین قاره جهان است.
تاریخ کشور استرالیا
بر پایه شواهد به جای مانده، حدود چهل و دو هزار سال پیش گروهی از مردمان شکارچی جنوب آسیا، برای یافتن غذا و شکار حیوانات، اندک اندک شروع به مهاجرت به سرزمینهای جنوبی تر نمودند و از راه جزیرهها و کانالهایی که آسیا را به شمال استرالیا وارد میکند به شمال کوئینزلند وارد شدند و سپس با پراکنده شدن در سراسر استرالیا، قبایل مختلف بومیان استرالیا را پای نهادند. این مردمان، دهها هزار سال بدون ارتباط با سایر مناطق جهان در این سرزمین زیستهاند.
پیشینه تاریخی تلاش برای دستیابی به سرزمینهای ناشناخته در جنوب خاوری آسیا و نیز اقیانوسیه به هزاره نخست پس از میلاد بازمیگردد. در این دوره هندیهای بودایی و هندو اقدام به استعمار جزیرههای اندونزی و فراتر از آن کردند و تا جزیره لومبوک هم پیش رفتند. اما با لشکرکشی مسلمانان به هند در سده پانزدهم میلادی، پیش روی آنها در این منطقه هم متوقف شد. مهاجر نشینی در جزیرههای این منطقه از سوی چینیها در سده نهم میلادی آغاز شد. بازرگانان چینی در اوایل سده پانزدهم با سوماترا، جاوه و ماکاسار در سلبز داد و ستد میکرند. در نهایت این بازرگانان قایقهای بسیار بزرگ ماهیگیری خود را تا به کرانههای شمالی استرالیا گسیل داشتند. سر انجام در سال ۱۳۴۲م در نتیجه دگرگونی در حکومت پکن و روی کار آمدن گروهی که با بازرگانان خارجی مخالف بودند جلوی پیشرفت چینیها به دریاهای جنوب نیز گرفته شد.
نخستین بار هلندیها در سال ۱۶۰۶ میلادی شبه جزیره کیپ یورک (Cape York Peninsula) در شمال کوئینزلند را اکتشاف کردند و در دهههای بعد، بیشتر مناطق شمالی و غربی استرالیا را مشاهده و ثبت نمودند. آبل تاسمان هلندی نام این سرزمین را هلند نو گذاشت. هلندیها خود علاقه چندانی به سکونت در هلندنو نشان ندادند و این سرزمین تا چندین دهه بعد دست نخورده باقیماند.
در سال ۱۷۷۰ م. کاپیتان جیمز کوک دریانورد بریتانیایی، نواحی اطراف سیدنی در شرق استرالیا را اکتشاف و ثبت کرد. کاپیتان آرتور فیلیپ در ۱۸ ژوئیه ۱۷۸۸ با یازده کشتی و ۱۳۵۰ مسافر به حدود سیدنی رسید و ضمن اعلام این منطقه با نام نیو ساوت ولز به عنوان یکی از مستعمرههای بریتانیا، خود به فرمانداری آن برگزیده شد. بریتانیاییها در دید اول به استرالیا به عنوان سرزمینی دوردست و خشک برای تبعید محکومین و زندانیان نگاه میکردند. به همین دلیل بیشتر مسافران اولیه، به اجبار به منطقه ولز جنوبی تازه آمدند. اما ساکنان دیگر ایالتها بیشتر به اختیار خود به سرزمین تازه مهاجرت کردند.
در سال ۱۹۰۰ میلادی، ملکه ویکتوریا طی قانونی به استرالیا استقلال سیاسی اعطا کرد. استقلال کشور استرالیا بهطور رسمی در روز اول ژانویه ۱۹۰۱ اعلام شد و از این به بعد استرالیا به عنوان یک قلمرو همسود یا سرزمینی با حکومت مستقل اما در زمره کشورهای تحت حمایت بریتانیا درآمد. استرالیاییها از این روز به عنوان روز ملّی خود یاد میکنند. از سال ۱۹۰۱ تا سال ۱۹۲۷ که کانبرا ساخته شد، فدراسیون استرالیا، ملبورن را پایتخت موقت کشور قلمداد میکرد.
این کشور در جنگ جهانی اول به عنوان حامی بریتانیا جنگید و «ارتش مشترک استرالیا و نیوزلند» یا به اختصار روز اَنزَک در نبرد گالیپولی در ترکیه امروزی شرکت کرد. در مجموع بیش از شصت هزار استرالیایی در خلال جنگ جهانی اول کشته شدند. در جنگ جهانی دوم مناطقی از شمال و شرق این کشور توسط ژاپنیها بمباران شد و نیروهای آمریکایی در این کشور پیاده شدند. اما استرالیا از صدمات این جنگ به کنار ماند. طی قانونی در سال ۱۹۸۶ استرالیا بهطور رسمی دخالت پادشاهی متحده را در امور سیاسی و نظامی این کشور پایان داد، استرالیاییها در ۶ نوامبر ۱۹۹۹ با رأی اکثریت (۸۲٪ آرا) رأی به تحت قیمومیت بودن ملکه دادند تا همچنان ملکه انگلیس برایشان «فرماندار کل» تعین کند.
جغرافیای کشور استرالیا
استرالیا یا اقیانوسیه با ۷/۶ میلیون کیلومتر مربع مساحت، کوچکترین قاره جهان به حساب میآید. استرالیا سرزمینی تقریباً هموار است. ناحیه غربی آن را فلات غربی استرالیا و شرق آن را رشته کوههای جداکننده تشکیل میدهد و بین این دو، سرزمین پست و همواری قرار گرفته که بیشتر آن خشک و خالی از سکنهاست. بلندترین نقطه استرالیا قلهای در کوهستان برفی است که ۲۲۲۸ متر ارتفاع دارد و پستترین نقطه آن ۱۵- متر است که در دریاچه اِیر قرار دارد. بلندترین رودخانه استرالیا رود دارلینگ است که بیش از ۲۷۰۰ کیلومتر طول دارد. این رود با پیوستن به رود ماری که دومین رود بزرگ استرالیا است در نهایت در جنوب ویکتوریا به اقیانوس منجمد جنوبی میریزد.
استرالیا که همچون جزیرهای بزرگ در اقیانوس آرام واقع شده، از نظر زمینشناسی کهنترین خشکی جهان بهشمار میآید. استرالیا اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا میکند. درازای سرزمین اصلی از شمال تا جنوب ۳٬۱۳۵ کیلومتر و پهنای آن از شرق به غرب ۳٬۷۸۲ کیلومتر است. استرالیا ۲۵٬۷۶۰ کیلومتر مرز دارد که تماماً مرز آبی است.
کشور استرالیا با داشتن ۷۵۵ گونه متنوعترین کشور در جهان از لحاظ زیستبوم است.
قلمرو جنوبگان استرالیا
استرالیا با ادعای مالکیت نزدیک به ۴۰٪ از جنوبگان، سرمایهگذاری چشمگیری روی پروژههای پژوهشی در این قاره انجام دادهاست. بر پایه برنامه راهبردی ۱۰ ساله پژوهشی این کشور در جنوبگان، استرالیا تمرکز ویژهای بر پژوهشها در این بخش دارد. یکی از دلایل اصلی این پژوهشها، ارتباط تنگاتنگ اکوسیستم جنوبگان و استرالیا است. این کشور، چهار ایستگاه پژوهشی در جنوبگان دارد و بهطور میانگین ۸۰ تا ۹۰ نفر از دو کشور استرالیا و نیوزیلند در آنها زندگی میکنند.
مردمشناسی کشور استرالیا
جمعیت استرالیا در ژوئیه ۲۰۱۵ بهطور تقریبی ۲۲٬۷۵۱٬۰۱۴ نفر بودهاست. و با تراکم نسبی ۳/۱۴ نفر در هر کیلومتر مربع، یکی از پایینترین ارقام میزان تراکم در جهان را دارد. کرانه جنوب شرق این کشور تراکم جمعیتی بیشتری نسبت به سایر نقاط دارد. یک سوم جمعیت کشور در ایالت نیو ساوت ولز و یک چهارم دیگر در ایالت ویکتوریا به سر میبرند. میانگین نرخ رشد جمعیت در سال ۱/۲۲۱ است تقریباً در هر دو دقیقه یک نوزاد در این کشور زاده میشود.
بومیان استرالیا حدود نیم میلیون نفر تخمین زده شدهاند که دو و نیم درصد جمعیت کل کشور را تشکیل میدهند
لازم است ذکر شود استرالیا پنجمین قاره ازنظر بزرگی است.
تقسیمات کشوری و ایالت ها
استرالیا از شش ایالت و دو سرزمین یا قلمرو (Territory) تشکیل شدهاست که اختیاراتشان کمتر از ایالتهاست. ایالتها و قلمروهای استرالیا عبارتاند از:
ایالت نیو ساوت ولز (NSW) یا ولز جنوبی تازه که مرکز آن سیدنی است.
ایالت کوئینزلند (QLD) که مرکز آن بریزبن است.
ایالت استرالیای جنوبی (SA) که مرکز آن آدلاید است.
ایالت تاسمانی (TAS) که جزیرهای است در جنوب شرقی سرزمین اصلی و مرکز آن هوبارت است.
ایالت ویکتوریا (VIC) که مرکز آن ملبورن است.
ایالت استرالیای غربی (WA) که مرکز آن پرت است.
قلمرو سرزمین شمالی (NT) که مرکز آن داروین است.
قلمرو پایتختی استرالیا (ACT) شامل شهر کانبرا و اطراف آن.
شهرها
پایتخت استرالیا شهر کانبرا است و شهرهای بزرگ آن سیدنی، ملبورن، بریزبن، پرت، آدلاید، و تانزویل هستند.
سیدنی
۵٬۳۱۲٬۱۶۳
ملبورن
۵٬۰۷۸٬۱۹۳
بریزبن
۲٬۵۱۴٬۱۸۴
کانبرا
۵۰۳٬۹۳۲
شهرهای اصلی استرالیا
۲ ملبورن ویکتوریا ۵٬۰۷۸٬۱۹۳ ۱۲ هوبارت تاسمانی ۲۳۶٬۱۳۶
۳ بریزبن کوئینزلند ۲٬۵۱٬۱۸۴ ۱۳ تاونزویل کوئینزلند ۱۸۱٬۶۶۸
۴ پرت استرالیای غربی ۲٬۰۸۵٬۹۷۳ ۱۴ کنز کوئینزلند ۱۵۳٬۹۵۱
۵ آدلاید استرالیای جنوبی ۱٬۳۵۹٬۷۶۰ ۱۵ داروین قلمرو شمالی ۱۴۷٬۲۵۵
۶ گلد کوست–توئید هدز کوئینزلند/نیو ساوت ولز ۶۹۳٬۶۷۱ ۱۶ توومبا کوئینزلند ۱۳۷٬۲۲۳
۷ نیوکاسل–مایتلند نیو ساوت ولز ۴۹۱٬۴۷۴ ۱۷ بلرت ویکتوریا ۱۰۷٬۶۵۲
۸ کانبرا–کوئینبیان قلمرو پایتختی استرالیا/نیو ساوت ولز ۴۶۲٬۱۳۶ ۱۸ بندیگو ویکتوریا ۱۰۰٬۹۹۱
۹ سان شاین کوست کوئینزلند ۳۴۱٬۰۶۹
۱۰ ولونگونگ نیو ساوت ولز ۳۰۶٬۰۳۴
جامعه کشور استرالیا
ادیان و مذاهب در کشور استرالیا
تا پیش از ورود اروپاییان به استرالیا، مردمان بومی این سرزمین از آیین دیرینه و بدوی خود پیروی میکردند، ولی امروزه برخی از این بومیان به مسیحیت گرویدهاند. مسیحیت را اروپاییان به استرالیا آوردند و با آغاز مهاجرت به این سرزمین فرقههای گوناگون مسیحیت، در آنجا به فعالیت پرداختند. در سده بیستم، با مهاجرت شمار اندکی از آسیاییها از چین، آسیای جنوب شرقی، هند و خاورمیانه، آیینها و ادیان بودایی، اسلام، یهودی و بهائی به آن راه یافتند. در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد بوده و هر کس میتواند آئینهای ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند. در سال ۲۰۰۱، بیش از ۷۰٪ استرالیاییها خود را مسیحی معرفی کردهاند و بیش از ۱۵٪ نیز پیرو هیچ آئینی نبودهاند. بودائیسم و اسلام نیز هر یک با کمتر از دو درصد، در ردههای بعدی قرار داشتهاند.
اقوام
حدود ۴۰ هزار سال پیش اولین انسانها (بومیان استرالیا) از جنوب آسیا و گینه نو وارد استرالیا شدند. بر پایه اولین برآوردها جمعیت بومیان استرالیا در سال ۱۷۸۸ که اروپاییها وارد این قاره شدند حدود ۳۱۴ هزار نفر بود اما مطالعات تازهتر نشان میدهد که جمعیت بومیان میتوانسته بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ هزار نفر و حتی تا یک میلیون نفر باشد و بیشترین تراکم جمعیتی هم بر پایه تمامی شواهد در منطقه کوئینزلند بودهاست. از جمعیت بومیان استرالیا به تدریج کاسته شده و امروزه بومیان، بخش کوچکی از جمعیت استرالیا را تشکیل میدهند. بر پایه سرشماری سال ۲۰۱۱ حدود ۳۶ درصد مردم اصلیت خود را انگلیسی ذکر کردهاند. ایرلندیها ۱۰٫۴٪، اسکاتلندی ۸٫۹٪، ایتالیایی ۴٫۶٪، آلمانی ۴٫۵٪، چینی ۴٫۳٪، هندی ۲٪، یونانی ۱٫۹٪ و هلندی ۱٫۷٪ در رتبههای بعدی قرار میگیرند. تعداد بومیان در این سرشماری ۵۴۶ هزار نفر (۲٫۵٪) بود.
زبان و خط مردم استرالیا
استرالیا زبان رسمی ندارد و زبان ملی آن انگلیسی استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد. زبانهای دیگر مانند ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران بسیار رایج است.
کشاورزی
بر اساس گزارش فائومهمترین محصولات کشاورزی و باغی استرالیا در سال ۲۰۱۸ به این شرح بودهاست:
بادام(۶۹٬۸۸۰ تن)- سیب(۲۶۸٬۰۰۰ تن)- جو(۹٬۲۵۳٬۰۰۰ تن) – باقلا(۳۷۷٬۰۰۰ تن) – انگور(۱٬۶۶۳٬۰۰۰ تن) – کاسنی(۱۴۸٬۰۰۰ تن) – قارچ(۴۳٬۴۴۰ تن) – یولاف(۱٬۲۲۷٬۰۰۰ تن) – زیتون(۶۲٬۱۸۰ تن) – پیاز(۲۷۹٬۰۰۰ تن) – پرتقال (۳۷۸٬۰۰۰ تن) – گلابی (۱۰۳٬۰۰۰ تن) – آناناس(۸۸٬۶۰۰ تن) – سیب زمینی(۱٬۱۸۸٬۰۰۰تن) – دانه کلزا(۳٬۸۹۳٬۰۰۰ تن) – برنج (۶۳۵٬۰۰۰ تن) – ذرت خوشه ای (۱٬۲۵۷٬۰۰۰ تن) – نیشکر (۳۳٬۵۰۰٬۰۰۰ تن) – گوجه فرنگی (۳۸۶٬۰۰۰ تن) – گندم (۲۰٬۹۴۰٬۰۰۰ تن)
اقتصاد کشور استرالیا
استرالیا کشوری توسعه یافته با اقتصاد متکی بر بازرگانی و کشاورزی است. در میان قابل زندگیترین شهرهای جهان در سال ۲۰۰۸ به گزارش اکونومیست، ملبورن دوم، پرت چهارم، آدلید هفتم و سیدنی نهم بود.محصولات اصلی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است. این کشور معادن فراوانی دارد. شرکای بازرگانی استرالیا بیشتر چین، ژاپن و کره جنوبی در آسیا و نیز ایالات متحده آمریکا هستند. بنا بر گزارش بانک جهانی، این کشور در سال ۲۰۰۵ از نظر تولید ناخالص داخلی یا GDP در رده پانزدهم جهان قرار داشتهاست و نیز بر پایه گزارش برنامه توسعه سازمان ملل متحد، استرالیا از نظر شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۰۶ سومین کشور توسعه یافته جهان به حساب میآید.
تحصیل و آموزش عالی کشور استرالیا
دانشگاههای استرالیا یکی از بهترین دانشگاههای جهان هستند و شمار زیادی از دانشجویان بینالمللی در آن تحصیل میکنند. در سال ۲۰۱۹ بیش از ۳۳۰ هزار دانشجوی بینالمللی در استرالیا تحصیل میکردند. بیشترین مراکز تجمع دانشجویان بینالمللی در شهرهای سیدنی، ملبورن و آدلاید هستند. هزینه تحصیل در استرالیا نسبت به کشورهای همرده خود یعنی بریتانیا و ایالات متحده آمریکا کمتر است. به دانشجویان خواهان تحصیل در استرالیا روادید SubClass 500 تعلق میگیرد. انگلیسی زبان بودن، امن بودن و کیفیت آموزش بالا باعث محبوبیت این کشور در بین دانشجویان بینالمللی شدهاست. دانشجویان بینالمللی بسیاری در شهرهای ملبورن، سیدنی آدلاید و … در حال تحصیل هستند. اکثر دانشجویان بینالمللی از کشورهای چون چین، هند، کره، انگلستان، ایران، تایوان و … در این کشور مشغول به تحصیل هستند.
سیاست و حکومت استرالیا
استرالیا کشوری از مجموعه کشورهای مشترکالمنافع با حکومت پادشاهی مشروطه است و بالاترین مقام سلطنتی بریتانیا یعنی الیزابت دوم ملکه این کشور نیز به حساب میآید. جانشین ملکه در این کشور فرماندار کل استرالیا است که وی نیز به نوبه خود فرمانداران ایالتهای این کشور را تعیین میکند. هرچند فرماندار کل بر پایه قانون اساسی، از اختیارات فراوانی برخوردار است اما در عمل شخص اجرایی اول در استرالیا نخستوزیر است که طی یک فرایند دموکراتیک انتخاب میشود و دولت را تشکیل میدهد.
در استرالیا، مردم ابتدا نمایندگان مجلس را انتخاب میکنند. رئیس حزبی که بیشترین نفرات انتخاب شده را در مجلس داشته باشد بهعنوان نخستوزیر مسئول تشکیل کابینه دولت میشود. دولت استرالیا از سه زیرشاخه تشکیل میشود:قانون گذاری، اجرایی و قضایی.
پارلمان استرالیا از دو مجلس تشکیل شدهاست. مجلس سنا (مجلس علیا) و مجلس نمایندگان (مجلس سفلا).
دادگاه عالی استرالیا نیز قدرت والای قضایی را در این کشور در اختیار دارد.
حزبها
احزاب عمده استرالیا عبارتاند از:
حزب لیبرال استرالیا (ایدئولوژی: محافظه کاری)
حزب کارگر استرالیا (ایدئولوژی: جنبش کارگری)
حزب سبز (ایدئولوژی: محیطزیستگرایی)
حزب یک ملت (ایدئولوژی: ضداسلام)
از سال ۱۹۹۶ تا نوامبر ۲۰۰۷ حزب لیبرال قدرت را در این کشور در دست داشت و جان هوارد به مدت یازده سال نخستوزیر این کشور بود. در انتخابات فدرال که در نوامبر سال ۲۰۰۷ برگزار شد حزب کارگر توانست رقیب خود حزب لیبرال را شکست دهد و به این ترتیب کوین راد رئیس این حزب به عنوان نخستوزیر تازه استرالیا مسئول تشکیل کابینه دولت شد. در ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ پس از کنارهگیری کوین راد از مقام نخستوزیری، جولیا گیلارد که رهبری حزب کارگر را بر عهده دارد توانست به عنوان نخستین نخستوزیر زن استرالیا زمام امور را به دست بگیرد در فوریه سال ۲۰۱۳ پس از انتقاداتی که از رهبری حزب کارگر جولیا گیلارد شد و همچنین با درخواست ۳۰ درصد از اعضای حزب، ایشان با انتخابات درون حزبی برای رهبری حزب موافقت کردند که منجر به پیروزی کوین راد شد. در تاریخ ۷ سپتامبر ۲۰۱۳ و در انتخابات فدرال، جناح ائتلافی استرالیا پیروز شد و در نتیجه رهبر این حزب، تونی ابوت، به عنوان نخستوزیر آینده استرالیا انتخاب شد. وی بیست و هشتمین نخستوزیر استرالیا، محسوب میشود. پیروزی تونی ابوت به شش سال حاکمیت حزب چپگرای کار بر استرالیا پایان داد. امروز اسکات موریسون نخستوزیر استرالیا است.
دفاع
در کشور استرالیا اجباری برای خدمت وظیفه عمومی وجود نداشته و افراد برای عضویت و خدمت در ارتش مثل سایر شغلها حقوق دریافت میکنند.
فرهنگ و هنر
با اسکان اروپاییان در استرالیا در سده ۱۸ میلادی، شیوه زندگی اروپایی به فرهنگ غالب استرالیا تبدیل شد. افزایش جذابیت فرهنگ استرالیا توسط کمکهای مالی دولت بود که این کمک برای هنر، تغذیه و بهبود وسایل رفاهی بود. شهرهای کوچک و بزرگی ساخته شد که پر از ساختمانهای هنری، گالری و تئاتر بود. در اواخر سده ۱۹ «ملبورن حیرتآور» marvelous melbourne پرجمعیتترین شهر استرالیا و از ثروتمندترین شهرهای جهان و پس از لندن بزرگترین شهر در سراسر امپراتوری بریتانیا و دارای گالریها، تئاترها و موزه بود. بهترین معماران، تالار اپرای سیدنی را ساختند. اپرا، رقص باله، ارکسترسمفونیها، بازیگران، نمایشنامهنویسان، شرکتهای هنری و غیره توسط مجلس استرالیا حمایت میشدند. دولتهای فدرال بر روی کمپانیهای رادیویی استرالیایی مستقل از شبکه رادیویی و تلویزیونی سراسری سرمایهگذاری کردند. استرالیا همچنین دارای شرکتهای رسانهای، روزنامه و مجلات زیادی است که به فرهنگ منطقهای کمک بسزایی میکنند. امروزه شهر ملبورن به عنوان پایتخت فرهنگی کشور شهرت دارد.
تلویزیون و سینما
استرالیا دارای پنج شبکه تلویزیونی هر یک با چند کانال در سطح ملّی است که برنامههای آنها در نواحی مختلف ممکن است متفاوت باشد. همچنین شبکههای تلویزیونی پولی زیادی در این کشور قابل دریافت است. به دلیل بزرگی سرزمین استرالیا، تعداد ایستگاههای رادیویی این کشور بسیار زیاد است و بیشتر شهرهای کوچک نیز یک یا چند رادیوی محلی دارند. سینمای استرالیا بیشتر بازتاب زندگی استرالیاییها به ویژه در نقاط غیرشهری است. سینما از تفریحات مورد علاقه استرالیائی هاست و سالنهای سینمای این کشور از رونق و کثرت زیادی برخوردارند. صنعت فیلمسازی استرالیا با «داستان دار و دسته کلی» که اولین فیلم بلند ساخته شده در جهان است در سال ۱۹۰۶ در ملبورن آغاز گشت. این کشور هنرمندانی چون نیکول کیدمن، راسل کرو، کیت بلانشت، نائومی واتس، هیت لجر، هیو جکمن، ارول فلین، جودیت اندرسون، جفری راش و تونی کُلِترا و هوگو ویوینگ و اریک بانا به سینمای جهانی عرضه کردهاست. شکوفایی مجدد صنعت فیلمسازی در استرالیا به موج نوی دهه ۱۹۷۰ بازمیگردد با فیلمهایی مانند «پیک نیک در هنگینگ راک» (۱۹۷۵) به کارگردانی پیتر ویر. برخی از معروفترین فیلمهای استرالیا در عرصه جهانی پیانو، کروکودیل دندی، پریسلا ملکه بیابان، گالیپولی، مدمکس، شاین، و بابی پسر بدو ده کانو هستند.
موسیقی، رقص و نمایش
تاریخ موسیقی اروپایی در استرالیا به دوران ساکن شدن بریتانیاییها در این قاره برمیگردد که با خود آواهای دسته جمعی را نیز آوردند. امروزه هر شهر بزرگ، دارای سالن ارکستر و اپرا به همراه شرکت رادیویی استرالیا است. ستارگان بزرگ و رهبران ارکستر از بسیاری از کشورها مرتباً به استرالیا سفر کرده و گرد هم میآیند. استرالیا از طریق صدای رسا و بیهمتای «نلی ملبا» و «جان ساترلند» برای موسیقی جهان اقدام به جمعآوری کمکهای مالی میکند. استرالیا در زمینه موسیقی مردمی (پاپ)، راک و متال نیز هنرمندان مشهوری دارد. گروه متال ایسی/دیسی (AC/DC) و خواننده پاپ مشهور کایلی مینوگ این از دسته هستند. کایلی مینوگ که اکنون ساکن بریتانیا است در سال ۲۰۰۷ «نشان امپراتوری بریتانیا» (OBE) را به خاطر خدمات ارزندهاش به هنر موسیقی از الیزابت دوم دریافت کرد. او همچنین در یکی از قسمتهای سریال تلویزیونی محبوب «دکتر وو» (Doctor Who) نقش آفرید که در شب کریسمس سال ۲۰۰۷ از شبکه تلویزیونی بیبیسی پخش شد.
ورزش در استرالیا
ورزش در استرالیا به صورت جدی و گسترده پیگیری میشود و به جزئی از سبک زندگی و فرهنگ مردمان آن درآمدهاست. استرالیا از مدال آورترین کشورها در بازیهای المپیک است. شهر ملبورن به عنوان پایتخت ورزشی استرالیا، همه ساله میزبان بسیاری از رخدادهای مهم ورزشی جهان مانند مسابقات ماشین رانی جایزه بزرگ استرالیا، جام اسب سواری معروف ملبورن کاپ و نیز تنیس آزاد استرالیا است. المپیک تابستانی ۱۹۶۵ و بازیهای مشترکالمنافع ۲۰۰۶ در ملبورن برگزار شد همچنین المپیک تابستانی ۲۰۰۰ در سیدنی برگزار شد. ورزشهای گروهی پرطرفدار در استرالیا عبارتاند از: راگبی ۱۵ نفره، راگبی ۱۳ نفره، فوتبال استرالیایی (نوعی از ورزش راگبی که به فوتی هم معروف است)، کریکت و بسکتبال. علاوه بر این تیم ملی هاکی روی چمن و تیم ملی واترپولو و والیبال ساحلی بانوان این کشور هم در جمع بهترین تیمهای جهان قرار دارند. استرالیاییها در برخی ورزشهای انفرادی هم مانند گلف، شنا و دیگر ورزشهای آبی، تنیس و اسکواش هم در ردیف کشورهای درجه اول جهان قرار میگیرند. در سالهای اخیر کوشش زیادی برای گسترش ورزش فوتبال در این کشور به عمل آمدهاست از دهه ۱۹۹۰ تعداد زیادی از فوتبالیستهای شاخص استرالیایی در لیگ برتر انگلستان بازی میکنند. از جمله این بازیکنان میتوان به هری کیول، مارک بوسنیچ و مارک ویدوکا اشاره کرد.
استرالیا میزبان دو المپیک ۱۹۵۶ ملبورن و المپیک ۲۰۰۰ سیدنی بودهاست و یکی از شش کشوریست که بیش از یک بار میزبان المپیک تابستانی بودهاند. این کشور در تمام ادوار المپیک حاضر و بیش از همه در شنا و دو و میدانی موفق بوده، ضمن اینکه در پاروزنی، دوچرخهسواری و سوارکاری نیز موفقیتهایی داشتهاست. داون فریزر، مورای روز، یان تورپ، گرانت هکت و سوزی اونیل در شنا و مارجوری جکسون، بتی کاتبرت، هرب الیوت و ران کلارک در دو و میدانی از موفقترین ورزشکاران استرالیایی در المپیک بودهاند. باشکوهترین موفقیت این کشور در المپیک سیدنی به دست آمد که آنها به ۵۸ مدال (شامل ۱۶ طلا) در بیست رشته دست یافت. در المپیک آتن نیز با ۱۷ مدال طلا رده چهارم جدول مدالها را به خود اختصاص دادند. بازیهای کشورهای همسود هم تاکنون ۴ بار در استرالیا برگزار شده؛ ۱۹۳۸ در سیدنی، ۱۹۶۲ پرث، ۱۹۸۲ بریزبن و ۲۰۰۶ ملبورن. استرالیا با ۱۰ قهرمانی در ۱۸ دوره این مسابقات در جدول مدالها بهترین نتیجه را به دست آوردهاست. رقابتهای بینالمللی تنیس آزاد استرالیا نیز که هرساله در ملبورن برگزار میشود، یکی از ۴ گرنداسلم ورزش تنیس است. کاپ اسپ سواری ملبورن نیز به عنوان یکی از پر طرفدارترین بازیها در استرالیا شناخته میشود.
محیط زیست
استرالیا بخشی از بهترین محیط از نظر پوشش گیاهی است حیواناتی همچون کوالا و کانگورو و سگهای دینگو را دارد؛ حیواناتی که تنها در این کشور ادامه حیات میدهند
تحصیل
تحصیل در استرالیا
اگر شما علاقه مند به تحصیل در استرالیا هستید ، اجازه بدهید تمام اطلاعاتی را که نیاز دارید تا تحصیل در استرالیا را انتخاب کنید به شما ارائه دهیم . از اطلاعات ارائه شده در مورد تحصیل در استرالیا استفاده کنید تا با دانشگاه های استرالیا ، کالج های فنی استرالیا ، ارائه دهندگان آموزش خصوصی و مدارس متوسطه آشنا شوید ، و در مورد شرایط تحصیلی استرالیا در دسترس دانشجویان بین المللی آگاه شوید .
سالانه بیش از 600000 دانشجوی بین المللی از بیش از 140 کشور تحصیل در استرالیا را انتخاب می کنند . استرالیا از حیث ارائه مدارک بین المللی شناخته شده و محیط امن و پر جنب و جوش ، به یکی از بهترین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان بین المللی تبدیل شده است . اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید ، جهت تصمیم گیری درست به اطلاعات ساده و قابل استفاده نیاز دارید . در این اطلاعاتی را که هنگام اخذ تصمیم جهت تحصیل در استرالیا نیاز دارید برای شما آورده شده است .
چرا تحصیل در استرالیا ؟
تحصیل در استرالیا برای شما فرصت های شغلی و تجربیات و آموزش عالی در سطح جهانی را فراهم می کند . در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا شما باید استرالیا را به عنوان مقصدی به عنوان تحصیل در خارج از کشور در نظر بگیرید .
دوره ها و دانشگاه های شناخته شده در سطح جهانی
دوره های ارائه شده توسط موسسات در استرالیا ، از سطح مقدماتی تا برنامه های تحصیلات تکمیلی ، انعطاف پذیر و مجهز به منظر جهانی هستند . در سال 2014 ، زمینه هایی مانند مهندسی ، حسابداری و علوم بهداشتی بر اساس رتبه بندی موضوعی برترین دانشگاه های جهان توسط موسسه QS به شدت رشد کردند . دانشگاه های استرالیا همچنین رتبه های خوبی برای کیفیت آموزش ، تحقیق و اشتغال را دریافت می کنند .
شیوه زندگی پر جنب و جوش و چند فرهنگی
استرالیایی ها مهربان و صمیمی هستند ، و شور و شوق زیادی به ورزش ، غذا و سرگرمی دارند . با تحصیل در استرالیا ، مردمی از فرهنگ ها و ادیان مختلف را ملاقات خواهید کرد . اگر می خواهید زندگی شهری را تجربه کنید ، شهرهای بزرگ مانند ملبورن و سیدنی نمونه خوبی از شیوه زندگی معاصر هستند – از موزه های هنر مدرن و کافه ها تا پارک های زیبا در شهر . از جشنواره های غذایی مانند Perth’s Margaret River Gourmet Escape و جشنواره غذا و شراب ملبورن لذت ببرید و از یکی از 60 منطقه شراب تعیین شده در سراسر کشور ، بازدید کنید . شما همچنین می توانید فرهنگ بومیان را در سراسر استرالیا تجربه کنید .
هزینه های معقول تحصیل در استرالیا
هزینه های تحصیل در استرالیا به مراتب کمتر از سایر مقاصد مهم بین المللی مانند ایالات متحده و انگلستان است . هزینه های تحصیل برای مدارس متوسطه در استرالیا از $AUD7800 شروع می شود و می تواند به حدود $AUD30,000 در سال برسد . یک برنامه کارشناسی می تواند از $AUD15,000 تا $AUD33,000 در سال هزینه بردارد و هزینه تحصیلات تکمیلی بین $AUD20,000 تا $AUD37,000 در سال است . دوره های آموزشی فنی و حرفه ای (VET) و (TAFE) از حدود $AUD4000 شروع می شوند ، در حالی که هزینه های تحصیلات foundation از $AUD15,000 در سال شروع می شود . برنامه ریزی می کنید که یک دوره زبان انگلیسی بردارید ؟ این دوره ها بسته به طول دوره از $AUD300 در هر هفته شروع می شوند .
کشور استرالیا از لحاظ آب و هوا و مناظر زیبا
استرالیا دارای منظره های گوناگونی چون ” سواحل زیبا ، جنگل و شهرهای مدرن ” است و همچنین گونه های منحصر به فرد جانوری مانند کانگرو ، کوالا ، wombats و quokkas در خود دارد . تحصیل در استرالیا یک بلیط برای شما جهت بازدید از جاذبه های طبیعی ، از جمله کوه های آبی در نیو ساوت ولز ، پارک ملی Uluru-Kata Tjuta در قلمرو شمالی ، Reef Barrier Reef در کوئینزلند و جزیره Rottnest در غرب استرالیا است . مزیت بزرگ تحصیل در استرالیا این است که قادر به تجربه آب و هوای آفتابی و حمام آفتاب هستید که استرالیا به خوبی در آن شناخته شده است .
اجازه کار حین تحصیل در استرالیا
دانشجویان بین المللی در استرالیا می توانند هر دو هفته 40 ساعت کار کنند . این امر به آنها اجازه می دهد درآمد داشته باشند و کار مفید در یک کشور خارجی و دیدار با انواع افراد جدید را تجربه کنند .
سیستم آموزشی استرالیا
سیستم آموزش و پرورش استرالیا بر اساس مدل بریتانیا است . یک مدرک دانشگاهی استرالیا در سراسر جهان به عنوان معادل مستقیم از یک مدرک تحصیلی از دانشگاه های انگلیس شناخته می شود . شباهت ها و شناخت های قوی بین سیستم های دانشگاهی در انگلستان و استرالیا فقط برای قوت قلب دادن یا اطمینان دادن نیست ؛ این یک کلید برای تحصیل در رشته هایی مانند دامپزشکی ، پرستاری ، مهندسی ، پزشکی یا کارهای اجتماعی به صورت حرفه ای در خارج از کشور است .
ویزای تحصیلی استرالیا
اخذ ویزای تحصیلی استرالیا در مقایسه با سایر کشورهای انگلیسی زبان ساده تر می باشد . دانشجویان بین المللی که جهت ادامه تحصیل به استرالیا می آیند می توانند در ” Overseas Student Program ” شرکت کنند . البته ، برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا ، باید چندین الزام را رعایت کنید . دسترسی به اسناد رسمی همیشه به معنای برخورد با بوروکراسی است .
اول از همه ، برای درخواست ویزای تحصیلی استرالیا ، باید تأییدیه ثبت نام ( COE ) را در یک دوره تحصیلی در یک دانشگاه استرالیا ، نشان دهید .
ثانیا ، شما باید بتوانید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای تامین هزینه تحصیل در استرالیا ، هزینه های زندگی و خروج از منابع مالی کافی دارید .
سوم ، شما باید یک گواهی اثبات مهارت در زبان انگلیسی ارائه دهید . همچنین شما به بیمه های درمانی در استرالیا نیاز خواهید داشت . ما می دانیم این به نظر می رسد که اخذ ویزای تحصیلی استرالیا تلاش زیادی را می طلبد ، اما خوشبختانه روند گرفتن ویزا برای دانشجویان بین المللی نسبتا آسان است .
هزینه تحصیل در دانشگاهای در استرالیا بر طبق به روز رسانی 2020
در اینجا ما توضیحی راجب مطالعه و هزینه های زندگی را که می توان در استرالیا انتظار داشت ، ارائه می دهیم. دوره های با کیفیت بالا استرالیا ، موسسات حمایتی ، شهرهای زنده و زندگی عالی آن را به گزینه اقتصادی برای دانشجویان بین المللی تبدیل می کند. لطفاً توجه داشته باشید که هزینه های دوره می تواند بسیار متفاوت باشد و همیشه باید در موسسه مربوطه تحقیق شود. هزینه های زندگی شما با توجه به عواملی مانند شیوه زندگی و موقعیت مکانی شما متفاوت خواهد بود.
اگر می خواهید در استرالیا تحصیل کنید ، این راهنما هزینه هزینه ها ، اقامت ، سبک زندگی و گزینه های کمک های مالی را بیان می کند
هزینه تحصیل در استرالیا چقدر است؟ اگر علاقه مند به تحصیل در استرالیا هستید ، یکی از مهمترین مواردی که باید در نظر بگیرید این است که همه چیز چقدر هزینه دارد. این راهنما ضروری هزینه های مربوط به هر جنبه از زندگی دانشگاه را خراب می کند تا اطمینان حاصل کند که همه موارد را در بر گرفته اید.
توجه داشته باشید که قیمت و نرخ ارز در زمان انتشار صحیح است و ممکن است با قیمت های موجود در اینجا متفاوت باشد.
شهریه
استرالیا یکی از محبوب ترین مقصد برای تحصیل در دانشگاه است اما مانند انگلیس و ایالات متحده نیز یکی از گران ترین آنها است.
با این حال ، مناطق تفاوت زیادی دارند و ارزش آن است که قبل از رد احتمال مطالعه Down Under ، کلیه راه ها را بررسی کنید. به عنوان مثال ، دانشجویان بین المللی می توانند هزینه های خود را قبل از شروع شروع دوره ، که به بودجه ریزی در دوره تحصیلی کمک می کند ، پرداخت کنند.
دانشجویان بین المللی کارشناسی ارشد می توانند انتظار داشته باشند مبلغی بین 20،000 تا 45،000 دلار بپردازند (تمام ارقام ذکر شده به دلار استرالیا است) ، یا 11140.35 پوند تا 25.065.78 پوند degrees بین دوره های کارشناسی در استرالیا بین سه تا چهار سال طول می کشد.
مدرک کارشناسی ارشد 22000 دلار – 50،000 دلار (12،254.38- £ 27850.87) هزینه دارد.
مدارک دامپزشکی و پزشکی بسیار بیشتر از این هزینه دارند. به عنوان مثال ، در دانشگاه ملی استرالیا ، لیسانس یک رشته هنری سالانه 38.400 دلار (21396.23 پوند) و کارشناسی در علوم پزشکی حدود 51360 دلار (28،617.46 پوند) در سال بود.
هزینه ها در استرالیا به طور کلی در هر واحد و نه در سال محاسبه می شود. اکثر دانش آموزان ترکیبی از واحدها را از گروههای مختلف تحصیل می کنند و هر واحد در یک گروه متفاوت قرار می گیرند و هزینه نیز دارند – بنابراین همه دانش آموزان سالانه مبالغ مختلفی پرداخت می کنند.
مانند بسیاری از کشورها ، دانشجویان داخلی نسبت به دانشجویان بین المللی هزینه تحصیل در استرالیا را می پردازند. کمک های درخواست شده از دانشجویان داخلی توسط دولت محدود شده و یارانه می گیرد و بسیاری از آنها واجد شرایط دریافت وام آموزش عالی (HELP) هستند.
هزینه اسکان در استرالیا
هزینه اقامت بسته به نوع و منطقه متفاوت است: بیشتر مناطق روستایی ، در ایالت های غربی و شمالی استرالیا بسیار ارزان تر خواهد بود ، در حالی که بیشتر مناطق شهری ، به عنوان مثال در اطراف سیدنی ، هزینه های بیشتری خواهد داشت ، به خصوص اگر در مرکز شهر واقع باشید.
محل اقامت در محوطه دانشگاه به طور معمول 440 دلار – 1100 دلار در ماه (245.17 – 612.91) یک مهمان خانه 450 دلار – 1200 دلار در هر ماه (250.74 پوند – 668.63 پوند) و اقامتگاه اجاره اشتراکی 380 – 850 دلار در ماه (211.73 – – 473.61 پوند) است.
سایر هزینه های اساسی دانشجویان
محل اقامت کرایه شده ممکن است برخی از هزینه های خدمات را شامل شود. اگر اینگونه نباشند ، متوسط صورتحساب گاز و برق 50 تا 100 دلار در ماه است ، اینترنت 70-120 دلار (39-66.86 پوند) در ماه و معادل صورتحساب مالیاتی شورا (آب / فاضلاب / مدیریت پسماند 50 دلار (27.86 پوند) در ماه است که بین مستاجرین تقسیم می شود.
برای اخذ ویزا برای تحصیل در استرالیا ، متقاضیان باید سالانه 21041 دلار (11،723.91 پوند) هزینه های زندگی را صرفاً یک تا دو سال تأمین کنند. ویزای دانشجویی می تواند تا 620 دلار (345.46 پوند) هزینه داشته باشد. همیشه شرایط ویزای دانشجویی را بررسی کنید ، زیرا انواع خاصی دانشجویان را در حین تحصیل ممنوع می کند.
داشتن پوشش بهداشتی دانشجویی در خارج از کشور (OSHC) که به طور متوسط 438 دلار دانشجو در دوره کارشناسی (244 پوند) برای سه سال هزینه دارد ، اجباری است. با این وجود ، این امر در بین ارائه دهندگان و بر اساس پوشش دانش آموزان متفاوت است.
این احتمال وجود دارد که دانشجویان بیش از شهریه خود از خدمات خدمات دانشجویی و تسهیلات (SSAF) دریافت کنند – شهریه غیر علمی که خدمات و برنامه های حمایتی را که توسط همه دانشجویان استفاده می شود ، تأمین می کند. این میزان در دانشگاه و منطقه متفاوت است ، اما به طور معمول 308 دلار (171.62 پوند) در هر سال تحصیلی است.
همچنین باید ثابت کنید که در پایان دوره تحصیل بلیط هواپیما بازگشت به کشور خود را رزرو کرده اید.
بودجه كتاب و لوازم دانشگاهی سالانه 500-1000 دلار (278.60 – 557.19 پوند) تخمین زده می شود.
برخی دانشگاه ها یک سیستم حمل و نقل اختصاصی را به صورت رایگان برای دانشجویان فراهم می کنند تا بتوانند دانشجویان را بگردند و بسیاری از برنامه های تخفیف بسته به ایالت وجود دارد (کوئینزلند ، استرالیا جنوبی و ملبورن همه حمل و نقل یارانه ای را برای دانشجویان فراهم می کنند).
بدون تخفیف ، گذرنامه حمل و نقل عمومی هفتگی 30-60 دلار (16.72 33 33.43 پوند) و بلیط یک طرفه 4 دلار (2.23 پوند) هزینه دارد. همچنین دوچرخه ها بخصوص در ملبورن در مناطق دانشگاهی یک شهر حمل و نقل رایج است. به طور متوسط یک لیتر بنزین 1.19 دلار (66 پوند) هزینه دارد.
سبک زندگی در استرالیا
متوسط فروشگاه های مواد غذایی هفتگی 80 دلار (44.58 پوند) هزینه دارد و خوردن غذا در یک رستوران متوسط 18 دلار (10 پوند) است. قیمت بلیط سینمای متوسط 14 دلار (7.80 پوند) و یک بیگ مک 4.30 دلار / 2.40 پوند است.
یک بشکه آبجو 8 دلار (4.46 پوند) هزینه دارد و یک لیوان شراب 9 دلار (5 پوند) است. متوسط عضویت در سالن بدنسازی در ماه 65 دلار (36.22 پوند) است. شبهای مختلف بسته به قلمرو متفاوت است اما می تواند بین 50 تا 60 دلار باشد (27.86 پوند – 33.43 دلار).
چه پشتیبانی مالی در دسترس است
بورس های تحصیلی و کمک هزینه هایی برای دانشجویان بین المللی در دسترس است ، اما محدود است. آنها تمایل دارند که به دانشجویان کارشناسی ارشد ارائه دهند نه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد – اگرچه این عدم تعادل به آرامی در حال تغییر است. بیشتر آنها مبتنی بر شایستگی دانشگاهی است تا نیاز مالی.
بیشتر بورسیه ها بطور مستقیم توسط خود دانشگاه ها ارائه می شوند و این موارد در وب سایت های آنها ذکر می شود.
برنامه های بورس تحصیلی به خوبی تثبیت شده برای دانشجویان بین المللی مانند جوایز استرالیا وجود دارد که توسط دولت استرالیا تأمین می شود و هزینه های کامل شهریه ، هزینه سفر و برخی هزینه های زندگی را در بر می گیرد.
کارت ISIC به عنوان دانشجویی بسیار مناسب است ، زیرا هزینه های زندگی و گزینه های سرگرمی در استرالیا گران است. این کارت که اثبات شده در سطح بین المللی از وضعیت دانشجویی شما است ، 30 دلار (16.72 پوند) هزینه دارد و 20 درصد تخفیف در رستوران ها و کافه ها ، بلیط های سینما از 11.50 دلار ، 5 درصد از کالاهای فروشی ، سوخت و الکل و 40 درصد تخفیف بین المللی را ارائه می دهد.
چگونه در استرالیا تحصیل کنیم ؟
استرالیا طیف وسیعی از گزینه ها را به دانشجویان ارائه می دهد . راه های زیادی برای دانشجویان وجود دارد که بتوانند به صلاحیت مورد نظر خود جهت تحصیل در استرالیا دست یابند ، چه مستقیما از دبیرستان بیرون بیایید ، چه در حال پیشروی در تحصیلات عالی خود باشید و چه در راه تغییر مسیر حرفه ای خود . از بخش های زیر استفاده کنید تا خودتان را از طریق سیستم آموزشی استرالیا راهنمایی کنید و فرصت های مطالعاتی را برای گذراندن دوره ها در موسسات مختلف بیابید . شما طیف گسترده ای از اطلاعات مفید را خواهید یافت تا اطمینان حاصل کنید که هر چیزی را که برای شروع و موفق بدان نیاز دارید ، در اختیار دارید . کلام آخر تحصیل در کانادا و استرالیا یه دلیل چند ملیتی بودن از جاذبه بالایی برای متقاضیان ادامه تحصیل در آخر از کشور برخوردار است.
فهرستی از دانشگاه های استرالیا
استرالیا دارای ۳۸ دانشگاه دولتی و ۲ دانشگاه خصوصی بوده که در قالب گروه بندی های مختلف مانند دانشگاه های گروه ۸، دانشگاه های گروه ۲۱ و غیره به ارائه دوره های آموزش عالی می پردازند. یکی از این تقسیم بندی های مهم دانشگاه های گروه هشت، شامل ۸ دانشگاه برتر استرالیا می باشد. به طور کلی تمامی رشته های تحصیلی در دانشگاه های استرالیا ارائه می شوند به گونه ای که رشته هایی از قبیل مهندسی٬ تجارت و بازرگانی در همه دانشگاه ها وجود داشته اما رشته های پزشکی، دندانپزشکی و دیگر رشته های علوم سلامت تنها در برخی دانشگاه ها در اختیار متقاضیان قرار می گیرند. لازم به ذکر است که برخی رشته های منحصر بفرد نیز در دانشگاه ها ارائه می شوند. شرایط ورود به رشته ها یکسان در دانشگاه های مختلف می تواند متفاوت باشد. دانشگاه ها در ایالت های مختلف استرالیا پراکنده اند به طوری که در هر ایالت حداقل یک دانشگاه گروه ۸ و چندین دانشگاه تراز اول دیگر وجود دارد. برخی دانشگاه ها نیز دارای پردیس های اختصاصی خود در ایالت های مختلف می باشند.
دانشگاه های استرالیا از رتبه بالایی در سطح جهانی برخوردار می باشند به گونه ای که برترین دانشگاه های استرالیا در میان ۲۰ دانشگاه جهان و مابقی آن ها در میان ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار می گیرند. هر دانشگاه در ارائه برخی از رشته های تحصیلی سرآمد می باشد، طوری که ممکن است رتبه یک رشته تحصیلی در یک دانشگاه غیر گروه ۸ بسیار بالاتر از همان رشته در دانشگاهی از گروه ۸ باشد. بنابراین نمی توان ادعا نمود که دانشگاه های گروه ۸ در ارائه تمامی رشته های تحصیلی بهترین می باشند. تمامی دانشگاه های استرالیا شهریه دریافت می نمایند که می تواند براساس رشته و مقطع تحصیلی متفاوت باشد. لازم به ذکر است که دانشگاه ها تعدادی بورسیه تحصیلی نیز در اختیار دانشجویان قرار می دهند.
لیست دانشگاه های استرالیا
۱. دانشگاه ملی استرالیا
۲. دانشگاه سیدنی
۳. دانشگاه ملبورن
۴. دانشگاه کوئینزلند
۵. دانشگاه موناش
۶. دانشگاه نیو سوث ویلز
۷. دانشگاه آدلاید
۸. دانشگاه استرالیای غربی
۹. دانشگاه مک کواری
۱۰. دانشگاه سلطنتی فناوری ملبورن – آر ام آی تی
۱۱. دانشگاه فناوری سیدنی – یو تی اس
۱۲. دانشگاه لاتروب
۱۳. دانشگاه فناوری کرتین
۱۴. دانشگاه فناوری کوئینزلند
۱۵. دانشگاه فناوری سوئین برن
۱۶. دانشگاه ولونگونگ
۱۷. دانشگاه کانبرا
۱۸. دانشگاه فلیندرز
۱۹. دانشگاه استرالیای جنوبی
۲۰. دانشگاه نیوکاسل
۲۱. دانشگاه دیکین
۲۲. دانشگاه گریفیث
۲۳. دانشگاه سیدنی غربی
۲۴. دانشگاه جیمز کوک
۲۵. دانشگاه تاسمانیا
۲۶. دانشگاه نیوانگلند
۲۷. دانشگاه چارلز استارت
۲۸. دانشگاه مرداک
۲۹. دانشگاه کاتولیک استرالیا
۳۰. دانشگاه سان شاین کوست
۳۱. دانشگاه سادرن کراس
۳۲. دانشگاه بالارات
۳۳. دانشگاه کوئینزلند مرکزی
۳۴. دانشگاه ادیث کوان
۳۵. دانشگاه کوئینزلند جنوبی
۳۶. دانشگاه چارلز داروین
۳۷. دانشگاه ویکتوریا
۳۸. دانشگاه باند
۳۹. دانشگاه نوتردام
کار
کار در استرالیا
اگر قرار باشد 3 کشور اصلی مهاجر پذیر دنیا را نام ببریم قطعا استرالیا یکی از آن کشور ها می باشد چرا که این کشور دارای شرایط ویژه ای برای مهاجران می باشد و بسیاری این کشور را برای ادامه زندگی و کار انتخاب می کنند. اکثر افرادی که به استرالیا مهاجرت می کنند از طریق ویزای کار استرالیا وارد این کشور می شوند به همین منظور قصد داریم در مورد شرایط کار در استرالیا برای شما صحبت کنیم.
شرایط بازار کار در استرالیا
از نظر جهانی شرایط کار در استرالیا از استاندارد بالایی برخوردار است. روابط مثبت و پایدار این کشور با سایر کشورها و قرار گیری این کشور در یک موقعیت استراتژیک مناسب باعث شده است که بازار کار استرالیا همیشه شرایط خوب و مناسبی نسبت به سایر کشور ها داشته باشد. در این کشور اتحادیه های بسیار قدرتمندی وجود دارد که می تواند از طرف کارمندان در جهت بهبود شرایط کاری آنها اقدام کند. این اتحادیه ها حداقل حقوق و دستمزد و همچنین حداقل استاندارد های کاری را برای کارفرمایان مشخص می کنند و آنها موظف به رعایت این قوانین هستند و این اتحادیه ها مسئول پیگیری حق و حقوق کارگاران و کارمندان می باشد و با کارفرمایان متخلف برخورد می کنند. استرالیا محدودیت های اجتماعی در زمینه فرصت های شغلی برای بانوان ندارد و همه می توانند از شرایط مساوی برخوردار باشند.
مشارکت زنان در نیروی کار از اوایل دهه 1960، هنگامی که زنان 25 درصد از نیروی کار را تشکیل می دادند، به طور پیوسته در حال افزایش است. در سال 1993 ، مشارکت زنان در نیروی کار 42 درصد افزایش یافت. قانون ملی تأییدیه (فرصت برابر اشتغال برای زنان) (1986) کارفرمایان را موظف می کند تا قدم هایی را بطور خاص طراحی شده برای رفع تبعیض نسبت به زنان و ارتقاء برابری در اشتغال بردارند. نرخ بیکاری در استرالیا از اوایل دهه 1980 بین 6 تا 8 درصد بوده و همچنان در این محدوده ادامه دارد. بسیاری از کارفرمایان استرالیا، به خصوص در موارد کمبود نیروی کار، کارگران مهاجر را به راحتی استخدام کرده اند.
شرایط ورود به استرالیا برای کار
در حال حاضر روش های بسیاری وجود دارد برای ورود به استرالیا و مشغول شدن در بازار کار این کشور ولی براساس آمار بیشتر مهاجران این کشور از طریق ویزاهای مهارتی و یا سرمایه گذاری وارد این کشور شده اندبرای مثال ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 491 از جمله روش های اصلی ورود از طریق مهارت و تخصص می باشد و از طرف دیگر ویزای 188 نیز اصلی ترین روش ورود از طریق سرمایه گذاری می باشد. شما می توانید از طریق ویزای ازدواج و همچنین تحصیلی نیز وارد این کشور شوید و در این کشور مشغول به کار شوید. توجه کنید شما باید امتیاز لازم برای این ویزاها را کسب کنید تا شرایط اخذ آنها را داشته باشید.
بررسی شرایط کار در استرالیا
استرالیا دارای یک سیستم اشتغال خوب و پیشرفته است که برای ایجاد انعطاف پذیری و اطمینان به کارفرمایان و کارمندانشان طراحی شده است. این سیستم تابع الزامات دولت استرالیا و ایالت و قلمرو است. عناصر اصلی این سیستم شامل مجموعه ای از استانداردهای ملی اشتغال برای کلیه کارمندان استرالیا ، مقررات بهداشت و ایمنی در کار ، و پرداخت های فوق بازنشستگی (مستمری) می باشد. حقوق کار عادلانه (FWO) و کار عادلانه استرالیا (FWA) دو سازمان اصلی در سیستم روابط محل کار استرالیا هستند.
کشور استرالیا / حداقل استانداردهای استخدامی
کلیه کارمندان استرالیا طبق قانون دارای شرایط و ضوابطی هستند که توسط استانداردهای ملی اشتغال تعریف شده است. این استانداردها شامل ساعات کاری هفتگی، مرخصی و حقوق مربوط به آن و پرداخت خاتمه یافتگی و بازنشستگی می شود.
موافقت نامه های استخدام
اطلاعات مربوط به توافق نامه های مختلف کاری در استرالیا، از جمله توافق نامه های محل کار ، پاداش و پورسانت و توافق نامه هایی با پیمانکاران مستقل.
سیستم ایمنی و بهداشت حرفه ای محیط کار در استرالیا
کارفرمایان در استرالیا موظف هستند یک محل کار ایمن را حفظ کرده و شرایط بهداشتی و ایمنی شغلی استرالیا را برآورده سازند. علاوه بر قوانین دولت استرالیا ، قوانین ایالتی و قلمرو بهداشت و ایمنی شغلی را حاکم می کند. یک مقام کار در هر ایالت یا قلمرو مشاوره ای در مورد تعهدات تجاری و سیاست مربوطه ارائه می دهد.
سیستم جبران خسارت کارگران در استرالیا
کارفرمایان در استرالیا موظف هستند در صورت بروز حادثه در محل کار، یک محل کار ایمن را حفظ کنند و از بیمه جبران خسارت کارگران نیز استفاده کنند. این سیستم توسط دولت استرالیا اداره می شود. علاوه بر مقررات دولت استرالیا، قوانین ایالتی و قلمرو بر جبران خسارت کارگران حاکم است. یک مقام کار در هر ایالت یا قلمرو مشاوره ای در مورد تعهدات تجاری و سیاست مربوطه ارائه می دهد.
مراحل پذیرش نیروی کار و اخذ ویزا در استرالیا
همانند تمام کشورهای پیشرفته جهان مهاجرت به استرالیا نیز شرایط و مدارک خاص خود را می طلبد که در لیست زیر اختصار به این مدارک اشاره می کنیم:
متقاضیان باید حداقل 18 سال تمام و کمتر از 45 سال سن داشته باشند.
تخصص مورد نظر شما باید در لیست مهارت های لازم کشور استرالیا وجود داشته باشد.
ارائه مدارک مربوط به تسلط به زبان انگلیسی در امتحان آیلتس و نمره حداقل 6 الزامی می باشد.
ارائه اسناد و مدارک مربوط به دو سال سابقه کاری مرتبط حداقل یک سال تمام وقت (اثبات سابقه کاری صرفاً از طریق ارائه سابقه بیمه امکان پذیر نیست و با ارائه اسناد معتبر از محل کار سابق و مدت زمان کار اثبات می شود)
شرایط و مدارک مهاجرت کاری به کشور استرالیا دائماً در حال تغییر است لذا متقاضیان محترم باید حتماً قبل از اخذ تصمیم قطعی برای رزرو مشاوره حضوری و کسب اطلاعات جامع اقدام کنند. در اینباره نیز متقاضیان می توانند در مقاله شرایط مهاجرت به استرالیا اطلاعات خوبی نیز بدست آورند.
چطور در استرالیا شغل مناسبی پیدا کنیم؟
کارفرمایان استرالیایی علاقهی زیادی به اشتغال بلندمدت نیروی کار خود دارند؛ پس داشتن ویزای استرالیا به صورت اقامت بلندمدت یکی از مهمترین امتیازات شما در پیدا کردن کار مناسب خواهد بود هرچند که ویزای 491 به شما اقامت 5 ساله را می دهد که مناسب است.
شما باید یک رزومه بسیار قوی و حرفه بسازید تا به نوعی به کارفرمای خود اثبات کنید توانایی های خود را، رزومهی شما باید از طرفی بهطور کامل تواناییهای شما را شرح بدهد و از طرف دیگر نیز عاری از هرگونه توضیح غیرضروری و اضافی باشد.
شما باید سوابق کاری مناسبی در زمینه شغل درخواستی خود داشته باشد در غیر این صورت نباید توقع داشته باشید که در همان ابتدا شغلی باسطح بالا کسب کنید و همچنین کارفرمایان استرالیا بیشتر نیاز به سابقه کاری داخل استرالیا دارند هرچند که این مشکل اکثر مهاجران می باشد و جای نگرانی نمی باشد و شما می توانید بعد از مدتی با اثبات توانایی های خود به سطح بالاتری ارتقاع پیدا کنید.
از طریق وبسایتهای کاریابی در استرالیا، همزمان برای چندین شغل درخواست بدهید تا در نهایت بتوانید یکی از آنها را به دست بیاورید. وبسایتهایی نظیر bluecollar ،jobnet ،jobsearch ،seek برای پیدا کردن شغلی متناسب با تواناییهایتان به شما کمک خواهند کرد.
فراموش نکنید مهمترین مجرای کاریابی برای مهاجران، لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا است که هرساله از سوی دولت برای ایالتهای مختلف این کشور منتشر میشود. همچنین چه خوبتر است که برای بررسی بهتر وضعیت بازار کار، با یک وکیل مهاجرتی مشورت کنید.
لیست مشاغل مورد پذیرش در استرالیا
کشور استرالیا بازار کار ایدهآلی برای فارغ التحصیلان رشته های مهندسی و پزشکی دارد و لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان رشته های هنر معماری حسابداری و امور مالی نیز در این کشور به راحتی کار پیدا می کنند. جدول مشاغل پر طرفدار مورد نیاز کشور استرالیا را در ذیل مفصل بررسی خواهیم کرد:
متخصص گوش و حلق و بینی پرستار بهداشت روان نقشه بردار
جراح کودکان و نوزادان پرستار اطفال تحلیلگر سیستم
متخصص اطفال پرستار بعد از عمل حسابدار مالیات
نقاش ماهر پرستار اتاق عمل معلم ناشنوایان
تراشکار خودرو – صاف کار ماشین پرستار عمومی معلم نابینایان
متخصص پاتولوژی- اسیب شناس متخصص پزشکی کلیه تکنسین کابل های فشارقوی
فیزیکدان (فقط فیزیکدان پزشکی) روماتولوژیست – متخصص روماتیسم مهندس مخابرات
فیزیوتراپیست عایق کار پشت بام مهندس مخابرات
جراح پلاستیک و ترمیمی معلم دبیرستان مهندس شبکه مخابرات
لوله کش (عمومی) شکل دهنده صفحات فلزی – شیت متال برنامه ریز شبکههای مخابراتی
پزشک بیماریهای پا کشتی ساز افسر فنی یا تکنسین مخابرات
جوشکاری با فشار پرستار بهداشت روان متخصص قفسه سینه
مدیر مرکز کمک های اولیه پرستار اطفال مهندس حمل و نقل
مهندس تولید پرستار بعد از عمل متخصص بیماریهای دستگاه ادرار
سرپرست پروژههای عمرانی پرستار اتاق عمل قیمت گذار
روانپزشک پرستار عمومی جراح عروق
روانشناسان (تقسیم نشده) متخصص پزشکی کلیه دامپزشک
ارزیاب ساختمان روماتولوژیست – متخصص روماتیسم کاشی کاردیوار و کف
پرتودرمان – انکولوژیست پرتویی عایق کار پشت بام جوشکار
تکنسین ارتباطات رادیویی معلم دبیرستان مدیرمرکز بهزیستی
پرستار مراقبت از سالمندان شکل دهنده صفحات فلزی – شیت متال نقشه بردار
پرستار کودک و بهداشت خانواده کشتی ساز تحلیلگر سیستم
پرستار بهداشت جامعه پرستار بهداشت روان حسابدار مالیات
پرستار مراقبت های ویژه و اورژانس پرستار اطفال مکانیک آسانسور
پرستار بازتوانی پرستار بعد از عمل جراح ارتوپدی
مهندس الکترونیک حسابدار(عمومی) مدیرحسابداری
متخصص اورژانس کارشناس بیمه مهندس مواد
متخصص غدد مهندسی هوافضا مهندس مکانیک
مدیر فنی و مهندسی مشاور کشاورزی پزشک سرپرست
تکنولوژیست مهندس کشاورزی پرتونگار تشخیص پزشکی
مهندس محیط زیست دانشمند کشاورزی محقق آزمایشگاه پزشکی
حسابرس خارجی لوله کش تجهیزات مکانیکی و تهویه مطبوع انکولوژیست پزشکی – سرطان شناس
نصاب سقف کاذب مکانیک سیستم های تبرید و تهویه هوا پزشکان عمومی
فیتر و ترنر- شکل دهنده فلزات برنامه نویس تحلیلگر متخصص پرتو پزشکی
تنظیم کننده (عمومی-سازه های فلزی) معمار جعل فلزات – سازنده دیگ بخار
تنظیم کننده-جوشکار شنوایی شناس ریخته گری با ماشین آلات فلزی
جنگلبان برق کار اتومبیل ماما
لوله کش گاز وکیل مدافع مکانیک موتور (عمومی)
متخصص روده و معده مهندس پزشکی مکانیک موتورسیکلت
پزشک بیماری های عمومی قایق ساز و تعمیر کار معمارنیروی دریایی
مهندس ژئوتکنیک آجرچین متخصص اعصاب
شیشه گر کابینت ساز جراح مغز و اعصاب
ICT تحلیلگر کسب و کار متخصص قلب تکنسین پزشکی هسته ای
متخصص امنیت شبکههای کامپیوتری جراح قلب پزشک پرستار- مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر
مهندس صنایع نجار مدیرکلینیک پرستاری
متخصص مراقبت های ویژه نجار و نصاب متخصص زنان و زایمان
حسابرس داخلی کارتوگرافر متخصص کاردرمانی
نجار- خدمات نجاری سرآشپز چشم پزشک
اکونومیست اراضی مهندس شیمی عینک ساز- بینایی سنج
معمار مناظر طبیعی فضای سبز مدیر مهدکودک روانشناس سازمانی
مهندس الکترونیک حسابدار(عمومی) مدیرحسابداری
قوانین و مقررات حقوق و دستمزد و درآمد در استرالیا
حداقل دستمزد در استرالیا چه قدر است؟حداقل دستمزد استرالیا در حال حاضر 18.29 دلار در هر ساعت یا 694.90 دلار در هر 38 ساعت در هفته (بدون مالیات) است.چه کسی حداقل دستمزدها را تعیین میکنند؟ آخرین افزایش چه موقع بود؟در استرالیا، حداقل دستمزد توسط کمیسیون کار منصفانه (FWC) تعیین میشود و حداقل دستمزدهای دریافتی کارمندان در سیستم روابط ملی کار هر سال بررسی میکند. این بررسی چندین نکته را در نظر می گیرد. این سازمان به ارسال نامه های کتبی از طرف مردم و سازمان ها می پردازد و از آنها سوالاتی همچون آیا فکر میکنند حداقل دستمزد باید تغییر کند یا همین میزان بماند، میپرسند. این هیئت همچنین قبل از تصمیمگیری، به تحقیق و مشاوره با کارشناسان اقتصاد میپردازد و پس از انجام بررسی های خود، حکم حداقل دستمزد ملی را منتشر میکند و حداقل دستمزد جدید از تاریخ 1 جولای هر سال به مرحله اجرا می رسد.حداقل دستمزد استرالیا اخیراً در تاریخ 1 جولای 2017 از 17.70 دلار در ساعت به 18.29 دلار در ساعت، افزایش یافته است.آیا حداقل دستمزد بسته به مناطق مختلف در استرالیا متفاوت است؟نه، استرالیا برای ایالت های مختلف خود حداقل دستمزد مختلفی ندارد. یک حداقل دستمزد ملی وجود دارد که در کل کشور اعمال میشود.آیا حداقل دستمزد با توجه به سن در استرالیا متفاوت است؟استرالیا در بعضی از صنایع حداقل دستمزد متفاوت برای نیروی کار زیر سن قانونی یا هر نیروی کاری که زیر 21 سال داشته باشند، دارد. به طور کلی، بسته به سن آنها، به کارمندان زیر سن قانونی بخشی از میزان دستمزد بزرگسالان پرداخت میشود. به عنوان مثال، یک نیروی کار 17 ساله در استرالیا حق 60 درصد از حداقل دستمزد بزرگسالان را دارد. روزی که این نیروی کار 18 ساله شود، وی حق دریافت 70 درصد از حداقل دستمزد بزرگسال را دارد. چنین نیروهای کاری حق دارند در هر سال 10 درصد به میزان حقوقشان اضافه شود تا اینکه 21 ساله شود و در این صورت حق دریافت حداقل دریافت دستمزد بالغ را خواهد داشت.با این حال، در برخی صنایع، دستمزد خردسال اعمال نمیشود. دادرس کار عادلانه استرالیا یک محاسبه گر را در وب سایت خود ارائه میدهد تا ببینید بسته به صنعت و سن آنها، حداقل دستمزدهای کارگران زیر سن قانونی چه میزان است.آیا حداقل دستمزد متفاوت برای کارآموزی یا کارورزی وجود دارد؟به کارآموزان یا کارورزان میتوان نسبت به حداقل دستمزد در استرالیا، میزان متفاوتی پرداخت کرد، اما تنها در صورتی این امکان وجود دارد که یک قرارداد رسمی آموزش با کارفرمای خود وجود داشته باشد. چه کارآموز در زمان کارآموزی هنوز در مدرسه باشد و چه در صنعتی مشغول به کار است، این نرخ ها بسته به سن کارآموز متفاوت است. کمیسیون کار منصفانه (FWC) یک محاسبه گر پرداخت در وب سایت خود دارد. این میتواند به تعیین حقوق کارآموزان و کارورزان کمک کند.از نظر تاریخی، حداقل دستمزد با گذشت زمان چه میزان تغییر کرده است؟استرالیا از دهه 1890 هنگامی که صنایع پس از اعتراض کارگران به دلیل شرایط نامناسب کار، شروع به تعیین حداقل دستمزد خود کردند، نوعی از حداقل دستمزد خود را داشتند. حداقل های تعیین شده در آن زمان متفاوت بودند، اما به اندازه سه شیلینگ (shilling) در روز بودند و محدودیتی برای چند ساعت کار در روز وجود نداشت. قانون فعلی دستمزد منصفانه در استرالیا، که پنلی را برای بررسی و تصمیمگیری در مورد افزایش حداقل دستمزد در هر سال ارائه کرده، در سال 2009 تصویب شد. از آن زمان، این هیئت افزایش سالانه 2 تا 4 درصد به حداقل دستمزد را تصویب کرده است.برای مراقبتهای بهداشتی یا بیمه درمانی ملی حداقل چه میزان باید در ماه کار کنید؟تمام شهروندان و ساکنان دائم استرالیا و نیوزلند بدون در نظر گرفتن درآمد آنها، از خدمات درمانی ملی واجد شرایط هستند. با این حال، مراقبت های بهداشتی عمومی در استرالیا هزینه های درمانی در بیمارستان های خصوصی را پوشش نمیدهد، بنابراین بسیاری از ساکنان برنامه های مراقبت های بهداشتی دیگری را نیز خریداری میکنند. هزینه این طرح ها از طرف شرکت های ارائه دهنده خدمات تعیین میشود.هزینه زندگی در استرالیا چقدر است؟ واقعاً چقدر می توانید از پس آن بر آیید؟استرالیا دوازدهمین کشور گران قیمت جهان برای زندگی است. هزینه کلی زندگی 9 درصد بیشتر از ایالات متحده است، اما 10 درصد ارزان تر از لندن است. چیزهایی مانند مواد غذایی و وعده های غذایی رستوران ها میتوانند در استرالیا بسیار گران قیمت باشند، اما حداقل دستمزد این کشور نیز نسبت به بسیاری از مناطق دیگر بالاتر است. استرالیا 25 درصد بالاتر از همتایان بریتانیایی خود حقوق میگیرد و استرالیا حداقل دستمزد بالاتر از انگلیس و آمریکا دارد.TransferWise می تواند در هنگام ارسال پول به خارج از کشور در پس انداز شما كمک كندشما میتوانید با انجام نقل و انتقالات بین المللی ، پول را از طریق بانک خود، به خارج از کشور ارسال کنید یا میتوانید از TransferWise استفاده کنید. اگر در انتخاب یکی از این دو راه مردد بودید حتما مقاله TransferWise در مقابل نقل و انتقالات بین المللی را مطالعه کنید. بانکها معمولاً با تعیین نرخ ارز در نقل و انتقالات بین المللی پول می گیرند، اما TransferWise نرخ متوسط بازار را به شما میدهد – همان نرخ مبادله ای که در گوگل مشاهده می کنید – بنابراین میدانید که شما بهترین معاملات ممکن را کسب می کنید. هیچ هزینه پنهانی یا نشانه گذاری وجود ندارد. با TransferWise، شما فقط هزینه یك انتقال كوچك و عادلانه را پرداخت میكنید كه به صورت پیش پرداخت است.TransferWise همچنین حساب های چند ارزی بدون مرز را ارائه می دهد، که به شما امکان می دهد پول را با چندین ارز جهانی به صورت یکجا ارسال، دریافت و مدیریت کنید. اگر در یک کشور زندگی میکنید اما در کشور دیگری کار میکنید، می توانید اطلاعات مربوط به بانک های محلی را در ایالات متحده، انگلیس، اتحادیه اروپا یا استرالیا دریافت کنید تا بتوانید مانند یک فرد محلی، بدون پرداخت هزینه های بین المللی گران برای ارسال یا دریافت پول در خارج از کشور، کارهای بانکی خود را انجام دهید.
سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در استرالیا و شرایط عمومی
در حال حاضر سرمایه گذاری در کشور استرالیا یکی از روش های مهاجرتی است که افرادی که از تمکن مالی مناسبی برخوردارند متقاضی آن هستند. با توجه به وضعیت اقتصادی مناسب و رو به رشد استرالیا و همچنین استاندارد های بالایی که در استرالیا وجود دارد بسیاری از افراد، متقاضی یا علاقمند به کسب سود سرمایه گذاری استرالیا و یا اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری هستند، لذا این کشور را برای مهاجرت خود انتخاب می نمایند. از جمله دلایلی که بسیاری از افراد استرالیا را برای سرمایه گذاری خود انتخاب می نمایند می توان به ارائه خدمات درمانی استاندارد و پیشرفته و نظام آموزشی رو به رشد در این کشور اشاره کرد. همچنین اقتصاد قوی استرالیا و وجود شرکت های بین المللی بسیاری در این کشور باعث شده تا بسیاری از افراد سرمایه گذاری در استرالیا را بعنوان یک گزینه top در برنامه خود بگنجانند. راههای سرمایه گذاری در کشور استرالیا متنوعند و افراد متقاضی می توانند از طریق ویزاهایی با ساب کلاس های متفاوت اقدام به این مهم نمایند؛ البته در این مقاله شرایط ساب کلاس ها برای شما عزیزان شرح داده خواهد شد.
کشور استرالیا در حدود ۲۶ میلیون نفر جمعیت دارد که در مساحتی حدود ۷٫۵ میلیون کیلومتر مربع مشغول به زندگی هستند. پایتخت استرالیا شهر کانبرا و شهرهای سیدنی، ملبورن و پرت بزرگترین شهرهای این کشور هستند. زبان رسمی کشور استرالیا انگلیسی است که خود به تنهایی سبب جلب متقاضیان بسیاری جهت مهاجرت به این کشور از طریق راههای مختلف مهاجرتی می باشد. واحد پول کشور استرالیا دلار استرالیا می باشد. اشخاصی که قصد اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارند باید شرایطی را دارا باشند تا بتوانند از طریق ساب کلاس های متفاوتی که در استرالیا وجود دارد برای سرمایه گذاری اقدام نمایند. از جمله شرایطی که فرد سرمایه گذار باید دارا باشد این است که سرمایه کافی را دارا باشد، همچنین داشتن سن مناسب ترجیحا کمتر از ۵۵ سال از جمله شرایطی است که افراد متقاضی می توانند به راحتی برای ویزا های سرمایه گذاری استرالیا اقدام نمایند. سرمایه گذاری در استرالیا روش های مختلفی دارد که برخی از آنها منجر به اخذ اقامت دائم استرالیا و متعاقبا تابعیت، شهروندی یا پاسپورت این کشور می شوند و برخی دیگر از این روشها آثار اقامتی و تابعیتی برای فرد متقاضی یا خانواده وی نخواهند داشت که در ادامه این موضوع نیز بررسی شده است.
سرمایه گذاری در استرالیا و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری
تمامی روشهای سرمایه گذاری در کشور استرالیا منجر به اخذ اقامت دائم یا PR استرالیا نخواهد شد اما برخی از روشهای سرمایه گذاری می تواند شرایط لازم به جهت اخذ اقامت دائم و پاسپورت استرالیا فراهم نماید که البته لازم است یک وکیل مهاجرت مسلط به قوانین روز دنیا و همچنین یک مشاور اقتصادی قوی در این زمینه در کنار شما گام بردارد و یک به یک مراحل لازم را فراهم نماید. لذا اگر بر اساس آنچه که گفته شد اقدام کنید، در پروسه های سرمایه گذاری در کشور استرالیا در مدت زمان ۱ الی ۴ سال بسته به نوع سرمایه گذاری و میزان مبلغی که در این زمینه به جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا ارائه می نمایید، می توان موفق به اخذ اقامت دائم و در ادامه اخذ پاسپورت این کشور شد. لازم به ذکر است که متقاضیان سرمایه گذاری در این پروسه می توانند خانواده خود که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را در کنار خود داشته باشند و در همین مدت موفق به اخذ اقامت دائم و پاسپورت برای آنها نیز گردند. البته لازم به ذکر است در کنار مبلغی که به جهت ثبت شرکت یا کارآفرینی در استرالیا وارد این کشور می نمایید با راه اندازی بیزینس مورد نظر بعد از مدت زمان مشخصی که بستگی به آن بیزینس دارد بین دو الی ۴ سال پس از راه اندازی بیزینس با ارائه گردش حساب شرکت نشان دهید این بیزینس برای کشور استرالیا مفید بوده است و سودآوری نیز داشته است و بعد از اثبات میزان سودآوری لازم می توانید درخواست اخذ اقامت دائم کشور استرالیا را برای خود و خانواده و یک سال پس از آن درخواست اخذ پاسپورت را به اداره مهاجرت استرالیا ارائه نمایید.
سرمایه گذاری در استرالیا و استانداردهای سرمایه گذاری
شما چه برای سرمایه گذاری در استرالیا و چه هر کشور دیگری به کسب اطلاعاتی کامل از عوامل بسیاری که تاثیر بسزایی در سرمایه گذاری یا کسب و کار شما خواهد داشت، نیاز دارید. از این رو به جهت ارزیابی بهتر شرایط اقتصاد و میزان ریسک سرمایه گذاری در استرالیا باید از عواملی چون ریسک مصادره اموال و میزان فساد اداری کشور استرالیا اطلاعات لازم را کسب نمود.
ریسک مصادره اموال استرالیا
ریسک مصادره اموال نشان از میزان حمایت کشور استرالیا از سرمایه گذار دارد. اگر تمایل به سرمایه گذاری در استرالیا دارید باید به این نکته توجه کنید که تا چه میزان دولت این کشور از سرمایه گذار خارجی حمایت می کند و سرمایه وی تا چه میزان در حاشیه امن قرار دارد. همانطور که در نمودار ذیل مشاهده می نمایید میزان نرخ مصادره اموال یا سلب مالکیت در هر کشور در بازه عددی ۱ الی ۷ سنجیده می شود و هر چه این نمودار رقم بیشتری را نشان دهد یعنی ریسک سرمایه گذاری بالا و امنیت سرمایه گذاری در آن پایین تر است ( بعبارت بهتر میزان حمایت دولت از سرمایه گذار خارجی کمتر خواهد بود ) همانطور که مشاهده می کنید نرخ ریسک مصادره اموال در کشور استرالیا معادل ۱ یعنی در پایین ترین سطح قرار دارد و این بدین معنی است که کشوری مطمئن جهت سرمایه گذاری خارجی می باشد.
کشور استرالیا از ملحاظ یزان کنترل فساد اداری
میزان کنترل فساد اداری نشانگر این مطلب خواهد بود که دولت استرالیا تا چه میزان توانسته میزان فساد اداری یا قضایی را کنترل نماید و تا چه میزان در این امر موفق بوده است. همانطور که در نمودار ذیل مشاهده می کنید میزان سنجش کنترل فساد اداری بین ۲٫۵- و ۲٫۵+ است و هر چه نرخ کنترل فساد اداری یا قضایی در یک کشور در نمودار، عددی نزدیک به ۲٫۵+ را نشان دهد نشان دهنده موفقیت دولت آن کشور در این امر خواهد بود.
سرمایه گذاری در استرالیا و شاخص های اقتصادی تاثیر گذار
شاخص های اقتصادی نشان دهنده میزان پویایی و پیشرفت اقتصادی و میزان رونق اقتصادی کشورها می باشد. آگاهی از شاخص های اقتصادی به جهت انتخاب کشور مناسب برای سرمایه گذار خارجی بسیار حائز اهمیت خواهد بود؛ زیرا از جمله شاخص های اقتصادی می توان مالیات، تولید ناخالصی و نرخ بیکاری را نام برد که تمامی این شاخصها گویای میزان پیشرفت اقتصادی، بازار کار و همچنین میزان سودده بودن سرمایه گذاری در استرالیا و یا سایر کشورها را نشان خواهد داد.
میزان انواع مالیات در کشور استرالیا
همانطور که مستحضرید مالیات در یک کشور انواعی دارد : مالیات بر درآمد شرکت ها، مالیات بر درآمد افراد، مالیات بر فروش و … . هر کدام از این مالیات ها نیز نرخی متفاوت دارد و برای سرمایه گذاران خارجی نیز اطلاع از این نرخ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. زیرا اگر شما بعنوان یک سرمایه گذار خارجی قصد خرید املاک و مستغلات دارید می بایست از نرخ مالیات بر فروش در آن کشور آگاهی داشته باشید یا اگر قصد راه اندازی یک شرکت و استخدام شهروند آن کشور را دارید، لزوما باید برای تشخیص به صرفه بودن و برآورد turn over مالی شرکت خود می بایست مالیات بر درآمد کمپانیها و همچنین مالیات بر درآمد افراد را بدانید. در جدول زیر همه این اطلاعات من باب جدیدترین نرخ انواع مالیات برای سرمایه گذاری در استرالیا را مشاهده می فرمایید :
انواع مالیات در استرالیا آخرین نرخ نرخ قبلی بیشترین نرخ کمترین نرخ واحد
نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها ۳۰٫۰۰ ۳۰٫۰۰ ۴۹٫۰۰ ۳۰٫۰۰ درصد
نرخ مالیات بر درآمد افراد ۴۵٫۰۰ ۴۵٫۰۰ ۴۷٫۰۰ ۴۵٫۰۰ درصد
نرخ مالیات بر فروش ۱۰٫۰۰ ۱۰٫۰۰ ۱۰٫۰۰ ۱۰٫۰۰ درصد
نرخ امنیت اجتماعی ۱۱٫۵۰ ۱۱٫۵۰ ۱۱٫۵۰ ۱۰٫۵۰ درصد
نرخ امنیت اجتماعی برای کمپانیها ۹٫۵۰ ۹٫۵۰ ۹٫۵۰ ۹٫۰۰ درصد
نرخ امنیت اجتماعی برای کارمندان ۲٫۰۰ ۲٫۰۰ ۲٫۰۰ ۱٫۵۰ درصد
نرخ تولید ناخالصی استرالیا
نرخ تولید ناخالصی در هر کشوری میزان رونق اقتصادی کشور را نشان خواهد داد. یعنی یک کشور تا چه حد توانسته برای پیشرفت اقتصادی خود تلاش نماید. در ادامه نرخ تولید ناخالص کشور استرالیا را در این نمودار مشاهده می کنید که بسیار رو به رشد، با اقتصادی پویا و فعال در اکثر زمینه ها در پی افزایش رفاه شهروندان در حرکت می باشد. می توان گفت سرمایه گذاری در استرالیا اگر پایه و اساس دقیق و برنامه ریزی شده و با به کارگیری وکلای قوی و کارکشته در امر سرمایه گذاری باشد به دلیل زمینه مناسبی که به جهت سرمایه گذاری وجود دارد می تواند موفقیت آمیز بوده و آثار پر باری داشته باشد
نرخ بیکاری در استرالیا
هر چه نرخ بیکاری یک کشور کمتر باشد بدین معنی می باشد که تعداد موقعیت های کاری بالا و هر چه موقعیت کاری در یک کشور بیشتر باشد نشان از آن دارد که رونق کسب و کار در آن کشور بالاست. همچنین وجود صنایع، شرکت های بسیار نشان از رونق اقتصادی دارد و رونق اقتصادی یعنی بازار کار با پتانسیل بسیار بالا. طبیعتا شما به عنوان یک سرمایه گذار خارجی قصد دارید در کشور سرمایه گذاری کنید که در حیطه و بازار سرمایه گذاری خود رونق و پویایی وجود داشته باشد نه اینکه در آن بازار با کساد و خمودی در معاملات مواجه باشید. نرخ بیکاری در استرالیا تا به الان در سال ۲۰۱۹ معادل ۵ درصد می باشد که با توجه به جمعیت قابل توجه این کشور می توان گفت نرخ پایینی محسوب می شود.
بررسی نرخ تورم استرالیا
یکی از شاخصه های اقتصادی دیگری که در زمینه سرمایه گذاری خارجی حائز اهمیت است ، نرخ تورم کشور مقصود است. پر واضح است که هرچه نرخ تورم در یک کشور بالا باشد، بازار آن کشور متلاطم تر است و این نرخ تورم در تمامی ارکان اقتصادی و اجتماعی آن کشور تأثیر منفی خود را پیوسته خواهد گذاشت. لذا سرمایه گذاران خارجی به دنبال کشوری هستند که نرخ تورم در آن پایین باشد.
بررسی نرخ سود سپرده در کشور استرالیا بمنظور سرمایه گذاری در این کشور
چنانچه قصد سرمایه گذاری در استرالیا را دارید، ممکن است برای رشد کسب و کار خود مایل باشید، یا قصد دارید که برای جبران کمبودهای مالی چه در زمینه خرید املاک یا چه کارآفرینی یا ثبت شرکت و … از بانکهای این کشور وام بگیرید. یا سرمایه خود را در بانکهای این کشور برای مدت دلخواه بخوابانید و می خواهید بدانید که چه مقدار سود به آن تعلق می گیرد. لذا بررسی میزان سود وامها یا حساب های بانکی در کشور مقصد از اهمات تصمیم گیری برای شما خواهد بود. در نمودار زیر مشاهده می فرمایید که نرخ سود سپرده در استرالیا به ۱٫۳۰ درصد کاهش یافته است. لازم به ذکر است که در بازه سالهای ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۹ میانگین نرخ سود سپرده ۶٫۰۴ درصد بوده است. نیازی به توضیح نیست که شاخص نرخ سود سپرده بانکی در هر کشور نشان از جریان پول در بازارهای موازی نیز خواهد داشت.
سرمایه گذاری در استرالیا از طریق خرید ملک در استرالیا
سرمایه گذاری در استرالیا از طریق خرید ملک در این کشور میسر است اما لازم به ذکر است که که خرید ملک برای اتباع دیگر کشورها و اخذ اقامت از این طریق بسیار سخت خواهد بود چرا که در ابتدا فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا از طریق خرید ملک درخواست خود را به جهت اخذ ویزا ارائه نماید. با ویزای موقت به کشور استرالیا ورود و ابتدا از فیلتر هیئت بررسی یا FIRB می بایست عبور نماید. رزومه متقاضی توسط هیئت مذکور در طول مدت ۳۰ روز بررسی می گردد و وی با ارائه مدارکی به اثبات رساند که برای کشور استرالیا ایجاد خطر نخواهد کرد. در سالهای اخیر خرید ملک در استرالیا و به صورت کلی بازار ملک و املاک در این کشور از رونق بسیار خوبی برخوردار است و می توان گفت چینی ها این بازار را تحت تاثیر خود قرار داده اند.
لازم به ذکر است که از خرید ملک در استرالیا می توان تنها به سود سرمایه گذاری در استرالیا دست یافت چرا که خرید ملک در این کشور خود به تنهایی موجب اخذ اقامت دائم نمی گردد. افرادی که تمایل به اخذ اقامت دائم و پاسپرت استرالیا دارند بهتر است از دیگر روش های روش های سرمایه گذاری در کشور استرالیا استفاده نمایند و پس از اخذ اقامت دائم به خرید ملک و سرمایه گذاری از این طریق بپردازند.
سرمایه گذاری در استرالیا با دریافت ویزاهای سرمایه گذاری
کشور استرالیا به متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور با اعطای ویزاهای متعدد این امکان را فراهم می سازد که با روش های مختلف سرمایه گذاری در استرالیا به اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور اقدام نمایند.
سرمایه گذاری در استرالیا از طریق اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۸
ویزای ساب کلاس ۱۸۸ یک نوع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا می باشد که با اقامت ۴ ساله در استرالیا می توان آن را به اقامت دائم تبدیل کرد .ویزای ساب کلاس ۱۸۸ بدین صورت است که شرایط اولیه فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا توسط دولت استرالیا بررسی خواهد شد و پس از جذب اسپانسر از یکی از ایالت های این کشور به فرد متقاضی امکان سرمایه گذاری داده خواهد شد که در این صورت فرد می تواند به مدت ۴ سال در استرالیا اقامت داشته باشد؛ اما نکته ای که این نوع ویزا دارد این است که فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا در مدت ۴ ساله حضور خود در استرالیا باید کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی نماید که میزان سرمایه اولیه جهت راه اندازی کسب و کار در هر ایالت با ایالت دیگر متفاوت خواهد بود. گفتنی است که پس از راه اندازی کسب و کار فرد متقاضی می تواند اقامت دائم استرالیا را اخذ نماید.
شرایط سرمایه گذاری در استرالیا با ویزای ساب کلاس ۱۸۸ عبارتند از:
فرد متقاضی ویزای ساب کلاس ۱۸۸ باید کمتر از ۵۵ سال سن را داشته باشد.
فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا باید حداقل ۸۰۰۰۰۰ دلار استرالیا را دارا باشد تا بتواند اقدام نماید همچنین باید بتواند این مبلغ را به کشور استرالیا نیز انتقال دهد.
شخص متقاضی باید بتواند اثبات نماید که مبلغی در حدود ۵۰۰۰۰۰ دلار استرالیا را به صورت گردش مالی در چندین سال اخیر دارا بوده است.
شخص متقاضی باید اثبات نماید که توانایی مدیریت یک تجارت در استرالیا را دارد.
فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا باید بتواند حداقل ۶۵ امتیاز را کسب نماید.
سرمایه گذاری در استرالیا از طریق اخذ ویزای ساب کلاس ۱۳۲
ویزای ساب کلاس ۱۳۲ بیشتر مختص مدیران و صاحبان شرکت های بزرگ و افرادی می باشد که توانایی سرمایه گذاری های کلان در استرالیا را دارند. اشخاصی که این نوع ویزا را اخذ می نمایند باید تعهد نمایند که پس از ورود به استرالیا مبلغی در حدود ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا را وارد این کشور نمایند و سرمایه گذاری خود را انجام دهند .نکته مهمی که در مورد ویزای ساب کلاس ۱۳۲ وجود دارد این است : اشخاصی که برای این نوع ویزا درخواست می نمایند امکان این را دارند که از ابتدا و قبل از ورود به خاک استرالیا برای همراهان خود ( همسر و فرزند ) نیز اقدام نمایند و اقامت دائم استرالیا را نیز اخذ نمایند. از جمله شرایط مهم در باب اخذ ویزای ساب کلاس ۱۳۲ عبارتند از:
سن کمتر از ۵۵ سال
فرد متقاضی و یا همراهان او باید سرمایه ای در حدود ۴۰۰۰۰۰ دلار استرالیا را دارا باشند.
فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا و یا همراهان او باید اثبات نمایند که ارزش دارایی آنها در حدود ۱٫۵ میلیون دلار می باشد که این هزینه قابلیت انتقال به استرالیا را نیز داشته باشد.
فرد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا باید اثبات نماید که گردش مالی در حدود ۳ میلیون دلار را دارد.
فرد متقاضی سرمایه گذاری باید مالکیت حداقل ۵۱ درصد از بیزینس را دارا باشد.
سرمایه گذاری در استرالیا از طریق اخذ ویزای ساب کلاس ۸۸۸
این نوع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا یک ویزا برای متقاضیان ایالتی و مهاجران تاجر و سرمایه گذاری است که ویزای ساب کلاس ۱۸۸ را به صورت ۴ ساله دارند و به دنبال اقامت دائم هستند. مهاجرین تاجر که به دنبال اقامت دائم از طریق تجارت و سرمایه گذاران برجسته تحت ویزا ۸۸۸ باید الزامات ایالتی و وزارت امور خارجه استرالیا را با هم برآورده کنند. الزامات ایالتی دولتی و اداره امور داخلی برای هر جریان متفاوت است. متقاضی باید در ابتدا باید برای مهاجرین SA اقدام کند و بعد درخواست ویزای ۸۸۸ را به امور خارجه ارسال کند. این ویزا برای مدت ۵ سال معتبر می باشد و از آن می توان استفاده کرد تا اقامت دائم و شهروندی استرالیا از طریق سرمایه گذاری را کسب کرد.
الزامات نامزدی برای این ویزا بر مبنای ویزا ساب کلاس ۱۸۸ است که شما در ابتدا برای آن درخواست کردید:
نوآوری در تجارت : صاحبان کسب و کاری که قصد انتقال تجارت خود یا ایجاد یک تجارت جدید در استرالیا جنوبی را دارند.
سرمایه گذاری در تجارت : سرمایه گذاران موفق و صاحبان مشاغل که قصد دارند ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا را برای مدت ۴ سال در استرالیا جنوبی سرمایه گذاری کنند.
سرمایه گذاران برجسته : کسانی که مایل به کسب سود در استرالیا هستند و میزان ۵ میلیون دلار استرالیا را برای ۴ سال سرمایه گذاری می کنند.
لازم به ذکر است که قبل از ارائه درخواست ویزای ساب کلاس ۸۸۸ متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا باید پروسه و فرایند خاصی را انجام دهد و بعد درخواست ویزای خود را ارائه نماید. این فرآیند عبارتند از:
تکمیل فرم ۱۴۱۴
کپی صفحه اطلاعات شخصی پاسپورت
گواهینامه نام تجاری ثبت شده
گواهینامه ثبت تجارت استرالیایی
گواهینامه ثبت شرکت برای تجارت ( در صورت وجود )
گزارش ASIC که نشان دهنده مالکیت و سهم از تجارت استرالیایی می باشد.
قرارداد خرید در صورتی که کسب و کار خریداری شده است.
شواهد اقامت مشخص در ۸ ماه گذشته با ذکر تاریخ
اظهارات ۸ فعالیت تجاری قبلی (BAS)
گواهی توانایی مالی
دارایی / بدهی
ارزش خانه خانواده
ارزش املاک سرمایه گذاری
ارزش خالص دارایی های تجاری
ارزش وسایل نقلیه
پول نقد در بانک
سهام
وام مسکن
املاک سرمایه گذاری
وام شخصی
دیگر مدارک بدهی
گواهی صادرات فعالیت
شواهد قابل توجهی از سرمایه سرمایه گذاری شده در کسب و کار
گواهی استخدام
سرمایه گذاری در استرالیا و امتیازات لازم جهت سرمایه گذاری
متقاضیانی که تمایل به سرمایه گذاری در استرالیا دارند باید از این مطلب اطلاع یابند که باید به جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری متناسب با شرایط خود امتیازات لازمه را کسب نمایند. این امتیازات شامل سن، نوع کسب و کار، تحصیلات، سابقه کار، میزان سرمایه گذاری و… می باشند. لازم به ذکر است که میزان تسلط به زبان در پروسه اخذ ویزای سرمایه گذاری در استرالیا در امتیازات متقاضی محاسبه نمی شود، اما داشتن تسلط به زبان انگلیسی حتی به صورت نسبی می تواند به پیشبرد روند سرمایه گذاری و راه اندازی بیزینس مورد نظر متقاضی تاثیر شایانی داشته باشد. در ادامه جدول امتیازبندی سرمایه گذاری در استرالیا را مشاهده می نمایید:
امتیازات سن
۱۸ الی ۲۴ سال ۲۰ امتیاز
۲۵ الی ۳۲ سال ۳۰ امتیاز
۳۳ الی ۳۹ سال ۲۵ امتیاز
۴۰ الی ۴۴ سال ۲۰ امتیاز
۴۵ الی ۵۴ سال ۱۵ امتیاز
بالای ۵۵ سال امتیازی نخواهد داشت
امتیاز تحصیلات
مدرک لیسانس در رشته های تکنولوژی یا بیزینس ۱۰ امتیاز
مدرک لیسانس در سایر رشته ها ۵ امتیاز
نوع بیزینس و نوآوری در طرح آن
اختراع ثبت شده مرتبط با طرح تجاری ۱۵ امتیاز
علامت تجاری ثبت شده مرتبط با بیزینس ۱۰ امتیاز
تجارت در شاخه صادرات ۵ امتیاز
تجارتی که میزان فروش آن در ۳ سال پیاپی ۲۰ درصد رشد داشته باشد ۱۰ امتیاز
تمکن مالی متقاضی و میزان سرمایه گذاری ( دلار استرالیا)
۸۰۰ هزار ۵ امتیاز
۱٫۳ میلیون ۱۵ امتیاز
۱٫۸ میلیون ۲۵ امتیاز
۲٫۲۵ میلیون ۳۵ امتیاز
سوابق کاری مرتبط
دارا بودن سوابق کاری مرتبط با بیزینس در ۴ سال از ۵ سال گذشته ۱۰ امتیاز
دارا بودن سوابق کاری مرتبط با بیزینس در ۷ سال از ۸ سال گذشته ۵ امتیاز
میزان درآمد زایی از بیزینس مورد نظر در کشور خود در ۲ سال اخیر ( دلار استرالیا)
۵۰۰ هزار ۵ امتیاز
۱ میلیون ۱۵ امتیاز
۱٫۵ میلیون ۲۵ امتیاز
۲ میلیون ۳۵ امتیاز
سرمایه گذاری در استرالیا و مزایای آن
سرمایه گذاری در استرالیا دارای مزایای بسیاری است که با انجام کلیه فرایندهای آن می توان از این مزایا به نحو احسن استفاده نمود. قبل از بیان این مزایا لازم به ذکر است که امر سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی نیاز به تسلط به قوانین کشور مورد نظر و نوع برخورد دولت کشور با سرمایه گذار خارجی خواهد داشت و بهترین اقدام بررسی این مطلب و برداشتن گام های محکم در این رابطه به همراه یک وکیل معتبر مهاجرت به استرالیا با رزومه کاملا شفاف در این زمینه می باشد. وکیلی که هم به امور سرمایه گذاری تسلط داشته باشد و هم تجربیات و پرونده هایی با تعداد مناسب در این زمینه دارا باشد که با موفقیت به انجام رسیده اند.
مزایای سرمایه گذاری در استرالیا عبارتند از:
تحصیل در استرالیا به صورت رایگان
امکان استفاده از کلیه خدمات درمانی،بهداشتی و رفاهی استرالیا همانند دیگر شهروندان این کشور
بهره مندی از شرایط مطلوب کار و زندگی در سراسر استرالیا
خانواده متقاضی سرمایه گذاری که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می شوند می توانند از کلیه امکانات نظیر تحصیل و دریافت خدمات به صورت رایگان بهره مند شوند
دریافت حقوق و امکانات در صورت بازنشستگی
پناهندگی
گرفتن پناهندگی کشور استرالیا
تاریخچه
در دهه گذشته هزاران پناهنده در استرالیا پناهنده شدهاند و نیروی اصلی جنبشی هستند که آزار و اذیت مدنی و ناآرامیهای مربوط به پناهندگان را مورد بررسی قرار میدهند. سهمیه سالانه استرالیا برای اعطای پناهندگی ۲۰٫۰۰۰ نفر است و از سال ۱۹۵۴ تا اوایل دهه ۱۹۹۰، بیش از نیم میلیون پناهنده و مهاجر در استرالیا پذیرفته شدهاند.
به لحاظ تاریخی اغلب پناهجویان با هواپیما وارد خاک استرالیا میشوند. با این وجود تعداد زیادی از پناهجویانی که طی سالهای اخیر با قایق وارد این کشور شدند با برخی مخالفتهای عمومی مواجه گشتند. پناهجویانی که در ۲۰۱۱–۲۰۱۲ با قایق وارد خاک استرالیا شدند تعدادشان بیشتر از کسانی بود که برای اولین بار با هواپیما آمدند، به طوریکه سه موج پیاپی پناهجویان تا ۲۰۱۲ با قایق وارد شده بودند. بین ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۱ پناهجویان ویتنامی وارد استرالیا شدند و بین ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۸ پناهجویان هندوچینی و از سال ۱۹۹۹ اغلب پناهجویانی که با قاچاقچی وارد استرالیا شدهاند از خاورمیانه بودند.
سیاست ویزا در دولت کنونی استرالیا به این شکل است، افرادی که بدون ویزای معتبر وارد استرالیا شوند یا در این کشور زندگی کنند، دستگیرشده و به کشور مبدأ خود بازگردانده میشوند. استرالیا تنها کشوری در جهان است که قوانین سفت و سخت دستگیری اجباری را در صورت نداشتن ویزای معتبر اعمال میکند.
سیاستهای پناهندگی یک مسئله مورد منازعه در سیاست استرالیا است و دو حزب اصلی این کشور بحث اصلیشان مشکل کنترل مرزی استرالیا و دیگری ایمنی کسانی است که قصد ورود به این کشور با قایق را دارند میباشد.
در اکتبر ۲۰۱۲ بخش حمل و نقل منطقه ای با قایق کریسمس، پناهندگان را نجات داد و به جزیره مأنوس منتقل کرد
بررسی ادعای متقاضی پناهندگی
مصاحبهها به عنوان اولین گامهای مأمورین اداره مهاجرت برای درجه وثوق شخصی که متقاضی پناهندگی است اغلب با کمک یک مترجم صورت میگیرد؛ و اگر متقاضی بتواند دلیل معتبری ارائه کند که در صورت برگشت به کشور مادری اش مورد آزار و اذیت قرار میگیرد آن را در یک درخواستنامه رسمی مکتوب کرده و متعهد میشود. اگر تقاضای پناهندگی مورد قبول واقع نشود آن افراد بایستی در اسرع وقت استرالیا را ترک کنند. با این حال، تحت ملیت و حفاظت مکمل، متقاضی پناهندگی که پناهندگی اش پذیرفته نشده هنوز امکان اجازه اقامت در استرالیا را دارد. حفاظت مکمل زمانی اعمال میشود که ریسک جان فرد متقاضی در صورت برگشت در خطر باشد، ازجمله مجازات مرگ، شکنجه، اعدام یا مجازات بیرحمانه یا غیرانسانی، تحقیر یا تنبیه برای فرد در پی باشد.این قانون زمانی اعمال میشود که هیچ خطر واقعی متوجه فرد متقاضی موجود نباشد، آنچنانکه فرد بهطور آزادانه بتواند با خیال راحت به بخش دیگری از کشورش منتقل شود یا یک مقام در داخل کشور بتواند از وی حمایت نماید.
آمار
سهمیه سالانه پناهندگان در حال حاضر ۲۰٫۰۰۰ نفر است. به گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، استرالیا در بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ از میان ۱۹۸ کشور جهان، چهل و هفتمین کشور به لحاظ رتبه تعداد پذیرش پناهندگان است.بحث عمومی و سیاست
نظر سنجیها نشان میدهد که ورود قایقها به استرالیا همیشه موضوع نگرانی مردم استرالیا بودهاست. اما مخالفت علیه آن قریب به چهار دهه است افزایش پیدا کرده. بر اساس تحقیقی که توسط کتابخانه پارلمان استرالیا در سال ۲۰۱۳ انجام شد در سال ۲۰۰۵ بدنبال تحقیقات پالمر اسناد محکومیت غیرقانونی کورنلیا رائو در معرض عموم مردم قرار گرفت و انتشار این اسناد موجب نگرانی مردم استرالیا نسبت به بازداشت کودکان در نقاط دور افتاده و احتمال وارد آوردن صدمات روانی طولانی مدت به آنها شد.
در بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد ضمن ارائه پروندههای بازداشت شدههای اداره مهاجرت استرالیا اعلام کرد که استرالیا مرتکب نقض ماده ۹ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی که منع بازداشت خودسرانه است شده و از جمله پیتر قاسم را به مدت شش سال و ۱۰ماه در بازداشتگاه اداره مهاجرت استرالیا زندانی کردهاست.
پل کیتینگ، نخستوزیر سابق، در ماه مارس ۲۰۱۲ گفت موضوعات تبعیض نژادی در این موضوع وجود داشته و شهرت استرالیا در آسیا بدینوسیله آسیب دیدهاست.راس گیتینس، اقتصاددان و روزنامهنگار فیرفاکس در سال ۲۰۰۳ گفت نخستوزیر سابق جان هوارد با یک سیاست حیله گرانه در خصوص مهاجرت وارد شد اما سیاست سرسختانه ای را در برابر مهاجرت غیرقانونی در حمایت از حزب کارگر اعمال کرد، این در حالی بود که همزمان برنده حمایت از کارفرمایان و تأمین مهاجرت قانونی بالا را دارا بود.
در سال ۲۰۱۶ فرانسوا کریپو گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد دربارهٔ حقوق بشر مهاجران، از سیاستهای استرالیا برای بازداشت اجباری مهاجران خارج از ساحل استرالیا انتقاد کرد و ادعا نمود که استرالیا یک رویکرد تنبیهی را در برابر مهاجرانی که با قایق وارد حریم آبی استرالیا شدند اعمال کرده و مرتکب نقض حقوق بشر شدهاست.